Benjamin Fulford: “Couppoging tegen Donald Trump mislukt, Oktober-Revolutie gaat verder.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

21 Oktober 2019

Een gepoogde staatsgreep tegen de V.S. President Donald Trump heeft gefaald en verscheidene hogere politici van de V.S., met inbegrip van de Huis Spreker Nancy Pelosi en de Inlichtingendienst voorzitter van het Huis Adam Schiff, zullen waarschijnlijk worden gearresteerd of zullen dientengevolge worden geëxecuteerd, zeggen MI6 en bronnen van het Pentagon. 

Dat is waarom Pelosi, Schiff, plus Buitenlandse Zaken Voorzitter Eliot Engel, Homeland Security Voorzitter Bennie Thompson, en Rep. Mac Thornberry, het rangordelid van het Comité van de Bewapende Diensten van het Huis, en anderen een plotselinge reis naar Jordanië” en toen naar Afghanistan maakten, zeggen de bronnen.

De politici zochten bescherming in Jordanië” omdat Antoinette Gardiner, de moeder van de huidige Koning van Jordanië”,  van een satanische bloedlijn is die zich “bekeerde” tot de Islam en haar naam veranderde in Muna, volgens het Pentagon en andere bronnen.

Nochtans, was de overheid van Jordanië” onwillig of niet in staat om bescherming te bieden, dus vlogen zij naar Afghanistan in een mislukte poging om V.S. militaire steun voor hun staatsgreep op te trommelen, zeggen de bronnen.

Het is de moeite waard op te merken dat vorige week de vroegere Secretaris van Defensie James Mathis en het vroegere hoofd van de V.S. Speciale Strijdkrachten William McRaven zowel publiekelijk Trump kritiseerden en wijdverbreid geciteerd werden zoals ze dat deden door de corporate propaganda media.

Mathis, na kritiek te hebben geuit op Trump, waarschuwde dat “hyperpartisanschap” ofwel zou leiden tot “anarchie” of “de opkomst van een ambitieuze leider, onbelemmerd door het geweten of door een precedent of fatsoen, die zichzelf oppermachtig zou maken”.

https://www.cbsnews.com/news/jim-mattis-slams-donald-trump-during-speech-al-smith-dinner-2019-10-18/

McRaven, die de nepaanval tegen Bin Laden in 2011 leidde, werd geciteerd als zeggende, ,,toen ik op het paradeveld bij Fort Bragg stond, greep een gepensioneerde vier-sterren generaal mijn wapen, schudde me, en schreeuwde, ,,ik houd niet van de Democraten, maar Trump is de Republiek aan het vernietigen!”.  Die woorden echode de hele week lang door mij heen.”

De ,,staatsgreeppoging werd gemotiveerd door ,,de executie van het machtige anti-Trump Congreslid Elijah Cummings,” wie ,,schuldig werd bevonden aan het toelaten van de kindersekshandel,” zeggen bronnen van het Pentagon.  Pelosi werd er ook toe aangezet om het land te ontvluchten door de dood van haar broer, de voormalige burgemeester van Baltimore, Thomas D’Alesandro III, aldus de bronnen.

Het spoor van intrige impliceert nu Paus Franciscus, zeggen MI6 bronnen.  “De lijfwacht van de paus, Vaticaanhoofd van de politie Domenico Giani, heeft net ontslag genomen vanwege het financiële corruptieschandaal en de daarmee samenhangende lekken,” zeggen ze.  “Echt, de paus zou gewoon moeten vertrekken. Uiteindelijk zullen we de financiële forensische onderzoeken die teruggaan naar hem vinden die verband houden met moordpogingen tegen mensen die betrokken zijn bij het opzetten van het nieuwe financiële systeem,” voegden ze eraan toe.  De rol van de paus in de “vuile oorlog” van Argentinië, waarbij meer dan 20.000 mensen werden gemarteld en vermoord, wordt ook onderzocht, merken ze op.

De Paus en de P2 Vrijmetselaars die hem aan de macht hebben gebracht waren verantwoordelijk voor deze vuile oorlog, evenals voor 9/11, Fukushima, en vele andere massamoordincidenten.  Ze schepten ook op dat de nu geëxecuteerde Barack Obama hun man was.

Franciscus zal van 23 tot 26 november een bezoek brengen aan Japan (een land waar slechts 0,5% van de bevolking katholiek is) om te proberen het slavenregime van premier Shinzo Abe te ondersteunen.  Terwijl hij hier is, zal Francina proberen het feit dat zijn voorganger als hoofd van de jezuïeten, Peter-Hanz Kolvenbach, in een door de NSA geregistreerde oproep opschepte dat hij Satan was en verantwoordelijk voor Fukushima, in de doofpot te stoppen.  Franciscus is gewaarschuwd dat hij de laatste paus zal zijn als hij deze en andere monsterlijke misdaden tegen de menselijkheid van het Vaticaan blijft verdoezelen.

Het andere wat Franciscus zal doen is zich voorbereiden op de aankondiging van een valse Messias die door de P2 Vrijmetselaars wordt gecultiveerd.  Dit is een individu met stigmata die voor deze rol wordt getraind, aldus P2 Vrijmetselaarsbronnen. Het Vaticaan stuurt rond deze tijd ook zijn topmoordenaar naar Oost-Azië in een poging om zijn criminele activiteiten in de regio in de doofpot te stoppen, zeggen de bronnen.

Het is interessant om in dit verband op te merken dat de Noord-Koreaanse Opperste Leider Kim Jong Un vorige week op een wit paard op de heilige berg Mt.Paektu reed.  Het Noord-Koreaanse centrale persbureau voorspelde: “Er zal een grote operatie plaatsvinden om de wereld opnieuw met verwondering te raken en een stap voorwaarts te zetten in de Koreaanse revolutie”.

Een plotselinge stap (met de militaire goedkeuring van de VS) om het Koreaanse schiereiland te verenigen, zou wel eens kunnen zijn wat Kim van plan is.  Het is ook vermeldenswaard dat keizer Hirohito altijd werd voorgesteld als een afstammeling van de Zonnegod wanneer hij op een wit paard reed tijdens de Tweede Wereldoorlog, dus deze foto van Kim lijkt er ook op te wijzen dat hij zich als de ware keizer aan het profileren is.  Natuurlijk is de Japanse keizer Naruhito, die honderden internationale VIP’s ontvangt voor zijn inhuldigingsceremonie op 22 oktober, een andere mening toegedaan.

In ieder geval, afgezien van de Aziatische intrige, sluit het sleepnet zich om de satanisten over de hele wereld, als een ” Pentagon pedo task force van Navy Seals en Mariniers bevrijdde duizenden kinderen van Californische ondergrondse bases om te de deepe state te beroven van het adrenochrome,” zeggen de Pentagon bronnen.  Kinderen worden gemarteld en vermoord voordat hun bloed en bijnieren worden verwijderd om de stimulerende adrenochroom eraan te kunnen onttrekken, volgens meerdere klokkenluiders.

Ook vorige week heeft het Amerikaanse Ministerie van Justitie “337 pedo’s gearresteerd in 38 landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, de VS, Duitsland en Brazilië, nadat een dark web, de Bitcoin-kinderpornosite met 250.000 video’s werd gesloten”, aldus de bronnen van het Pentagon.  Natuurlijk is het slechts een kwestie van tijd voordat de gearresteerde pedofielen hun satanische bazen verraden.

Het net sluit ook de cabal steeds verder in na de arrestatie in India van de drugsproducent Ranbaxy oprichters Malvinder en Shivinder Singh, die zijn begonnen met ” het verklikken van de Clinton Foundation”, voegen de bronnen toe.

De aan de gang zijnde onderhandelingen door Israëlische Eerste minister Benjamin Netanyahu om tegen zijn satanische werkgevers te getuigen, in ruil voor clementie,  zijn nog een andere voortdurende bedreiging voor de cabal. De terugtrekking van de VS uit Syrië heeft Israëlische politici zoals hij gedwongen zich te realiseren dat ze een deal moeten sluiten, omdat Israël niet langer het Amerikaanse leger als back up op kan roepen.

De realiteit ter plaatse is dat het messiaanse Israëlische project tot een einde komt.  Een Perzische (Iraanse), Arabische en Turkse oorlog of intensieve onderhandelingen zullen nu het lot van het Midden-Oosten bepalen.  De Israëliërs zullen met een van deze facties een akkoord moeten bereiken om het voortbestaan van hun land te waarborgen. De meest waarschijnlijke kandidaten zijn hun mede-Semieten: de Arabieren.  Egypte heeft zich nu zelfs namens de Arabieren tegen Turkije uitgesproken, wat betekent dat zij de beste hoop van Israël zijn.

https://thearabweekly.com/egypt-steps-support-syrian-kurds-increases-political-pressure-turkey

In ieder geval zal de Russische diplomatie, gesteund door een stilzwijgende Amerikaanse/Russische militaire alliantie, waarschijnlijk intensieve onderhandelingen voeren wat de meest waarschijnlijke uitkomst in de regio zal zijn.

Ook in andere delen van de wereld is er veel intrige aan de gang.  Echter, aangezien dit elders op grote schaal wordt gerapporteerd, zullen we alleen maar opmerken dat er rellen en sociale onrust is in Frankrijk, Engeland, Spanje, Ecuador, Peru, Chili, Libanon, Hongkong, enz.  De uiteindelijke achtergrond van al deze onrust is onzekerheid op de hoogste machtsniveaus, dat wil zeggen aan de top van het financiële systeem.

Een Europese royal zegt dat dit Bloomberg-interview met de Federal Reserve Bank of St. Louis President James Bullard die discussieert over regimewijziging bij de Fed “eigenlijk een teken is dat de controle over rentebeslissingen is verschoven van een manuele vaststelling van de rentetarieven door ‘het Comité’, dat reageert op de wereldeconomie, naar een recursieve complexiteitstheorie met behulp van de A.I.”.  Met andere woorden, AI detecteert terugkerende patronen om beslissingen te nemen. Dit is in wezen wat moderne weervoorspellers doen bij het voorspellen van bijvoorbeeld orkanen.

https://www.bloomberg.com/news/videos/2019-10-15/bullard-says-fed-must-consider-additional-insurance-in-next-meetings-video

Echter, een wereldwijde valuta reset om het hele systeem te stabiliseren zal moeten wachten tot het oude systeem verder destabiliseert, zegt de bron.  Hij voorspelde dat de reset in het jaar 2020 zou plaatsvinden.

Ondertussen zijn de onzekerheidsniveaus, zoals gemeten aan de hand van de frequentie van sleutelwoorden in de media, op een nooit eerder gezien niveau, dat 9/11, de Lehman-schok, de val van de Sovjet-Unie, enz. overstijgt.  Met andere woorden, het lijkt erop dat het oude systeem zal moeten instorten voordat het nieuwe systeem kan worden ingeluid.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/bfmF8D2.jpg?itok=NGuhyEZe

https://www.zerohedge.com/economics/did-something-just-snap-us-policy-uncertainty-unexpectedly-soars-above-lehman-sept-11

Dit betekent echter niet dat al het nieuws slecht nieuws is.  Zo zijn er nu onmiskenbaar tekenen dat het Amerikaanse leger is begonnen met het proces van openbaarmaking.  Ze hebben patenten gepubliceerd voor technologie zoals vrije energie die een totale revolutie zullen teweegbrengen in onze manier van leven.

https://www.zerohedge.com/technology/navy-patents-ufo-compact-nuclear-fusion-reactor-and-hybrid-spacesea-crafts

Het ziet er nu naar uit dat er op 30 oktober een demonstratie van deze science-fiction-achtige technologie zal plaatsvinden, volgens een tweet van de Amerikaanse Luchtmacht Academie.

We horen ook dat de diamantprijzen wereldwijd dalen omdat de tot nu toe verborgen koolstoftechnologie op het punt staat vrij te komen.  Vergeet niet dat diamanten zijn gemaakt van koolstof, een van de goedkoopste en meest overvloedige materialen die er zijn. Koolstofwetenschappers vertellen ons dat diamanten ramen, serviesgoed, enz. binnenkort beschikbaar zullen worden gesteld aan het publiek.

https://www.zerohedge.com/markets/there-global-crisis-israel-diamond-industry-plunges-amid-global-turmoil

Nog spannender is dat er medische technologie wordt vrijgegeven die ons onsterfelijk maakt.  Zo is er bijvoorbeeld een combinatie van drie geneesmiddelen aangekondigd die de levensduur met 50% kan verlengen.  En hoewel het artikel hieronder zegt dat dit werkt voor fruitvliegen, heeft het invloed op een basismechanisme in ons lichaam dat identiek is aan dat van fruitvliegen.

https://www.sciencedaily.com/releases/2019/09/190930161857.htm

Laat dat een beetje inzinken – technologie voor vrije energie, ruimtereizen en onsterfelijk-heid wordt openbaar gemaakt.  Dit zijn zeer reële tekenen dat een nieuw tijdperk is begonnen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Martien (wakkeremensen.blogspot.com)


. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *