Benjamin Fulford: “Historische veranderingen ontvouwen zich wereldwijd terwijl het Zionistische project in elkaar stort.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

14 oktober 2019

Echte historische gebeurtenissen vinden wereldwijd plaats terwijl het eeuwenoude zionistische project implodeert.  Dit is onder meer te zien aan het feit dat het geld van de VN opraakt, een massale Turkse invasie in Syrië en een escalerende burgeroorlog in de Verenigde Staten.  Ook zijn er meerdere tekenen die erop wijzen dat er een soort van overeenkomst op hoog niveau is bereikt tussen Rusland, China en de VS voor een nieuw systeem van globaal rentmeesterschap.

Laten we beginnen met de situatie in de VS. De militaire regering onder leiding van president Donald Trump heeft hier de financiële steun van China veiliggesteld om een faillissement te voorkomen, zeggen Pentagon-bronnen.  In feite zal China contant geld betalen voor een overvloed aan voedsel uit de VS om de tijd te kopen tot een wereldwijde valuta reset vindt plaats, zeggen ze.

Het Amerikaanse leger stuurde ons deze foto met het onderschrift: “Om het nieuwe fiscale jaar te verwelkomen, riep Trump het militaire messing op voor een vergadering en diner in het Witte Huis op 7 oktober met [top Generaal Mark] Milley en andere generaals van het leger, in de uniformen van de tweede wereldoorlog, en verklaarde de oorlog aan de zionisten en de diepe staat”.

Bovendien zeggen de bronnen van het Pentagon: “De jacht op Red October is gaande nu de jager (Biden en andere verraders) de opgejaagde worden en generaal Joseph Dunford toezicht houdt op de militaire tribunalen”.

Russische bronnen vertellen ons dat voormalig president Barack Hussein Obama al is geëxecuteerd door een vuurpeloton.  De bronnen van het Pentagon bevestigden dit niet, maar zeiden wel: “Er woedt een burgeroorlog met Gitmo [Guantanamo Bay] executies, declassificatie, gemobiliseerde troepen en feds, en een mogelijke overname van Californië”.

De zionisten, natuurlijk, gaan niet stil de nacht in.  Een senior MI6 bron zegt dat hem “door een zeer betrouwbare bron” is verteld van een “bizarre claim van een ‘glorieuze revolutie’ door de ‘Gevallen Engelen (satanische bloedlijnen)’ tussen 21 en 24 december om een volledige thermonucleaire oorlogsvoering op te zetten om de overgrote meerderheid van het leven op deze planeet uit te roeien”.

Dit is natuurlijk een herhaling van de Israëlische “Simson-optie” om de wereld te vernietigen als zijn bestaan wordt bedreigd.  Israël wordt zeker geconfronteerd met een existentiële crisis met een grootschalig Turks leger dat zijn kant opkomt. Christelijke zionisten en zionistische media hebben ruzies over het “verlaten van de Koerden” door de VS, terwijl Turkije zich in Syrië vestigt.  Hoewel de zakelijke media dit een beperkte inval noemen om de grens te beveiligen, zeggen de Turken het tegendeel. “We kunnen niet wachten. Als Turkije zullen we deze strijd nooit stoppen, ongeacht wat iemand zegt,” verklaarde president Recip Erdoğan vrijdag.

https://www.rt.com/news/470734-erdogan-continue-operation-syria-kurds/

“Turkije lanceerde de grootste geopolitieke interventie in zijn politieke geschiedenis met de ‘Vrede Lente-Operatie’. …Die hele corridor die de Iraanse grens en de Middellandse Zee overspant, zal worden gezuiverd.  Daar wordt een Turkse zone, een vredeszone, gebouwd”, zegt de Turkse columnist Ibrahim Karagül.

https://www.yenisafak.com/en/columns/ibrahimkaragul/operation-peace-spring-turkish-political-historys-most-crucial-geopolitical-intervention-those-asking-what-will-us-europe-say-are-finished-the-internal-invader-front-has-collapsed-desperation-abroad-solidarity-within-may-god-grant-erdogan-strength-our-army-victory-2047197

Als je kijkt naar een kaart van het Midden-Oosten, de “corridor” die ze gaan “zuiveren” omvat Syrië, Irak, Koeweit, Libanon, Jordanië en Israël.

Het lijkt er ook op dat de Turken stilzwijgend Russische en Amerikaanse steun hebben voor deze stap.  Op Donderdag hebben de V.S. en Rusland een veto uitgesproken over een resolutie van de EU waarin Turkije wordt opgeroepen om “eenzijdige militaire actie te staken”.  Dit is de eerste keer sinds de VN voor het eerst samenkwam in 1946 dat de VS en Rusland een veto hebben uitgesproken over dezelfde resolutie van de Veiligheidsraad.

https://www.blacklistednews.com/article/75046/us-and-russia-fail-to-condemn-turkish-aggression-in-syria-moscow-and-washington-exercise-their-unsc.html

De Europeanen konden niets anders doen dan hun handen wringen. “De Turkse operatie in het noordoosten van Syrië kan een nieuw dramatisch hoofdstuk openen in de toch al zeer duistere geschiedenis van de Syrische oorlog.  De mogelijke gevolgen van een dergelijke militaire actie zijn voor iedereen duidelijk, althans voor ons heel duidelijk. De gevolgen kunnen zeer ernstig zijn op humanitair, militair, politiek en strategisch gebied”, aldus de hoge vertegenwoordiger/vicevoorzitter Federica Mogherini in het Europees Parlement.

https://eeas.europa.eu/headquarters/headquarters-homepage/68651/speech-high-representativevice-president-federica-mogherini-european-parliament-plenary_en

Vertaling:  De gevolgen van de Eerste Wereldoorlog worden ongedaan gemaakt ten nadele van de Fransen en Britten.

“De Koerden en Turkije vechten al vele jaren met elkaar.  Turkije beschouwt de PKK als de ergste terroristen van allemaal.  Anderen willen misschien binnenkomen en voor de ene of de andere partij vechten.  Laat ze dat maar doen! Wij volgen de situatie op de voet. Eindeloze oorlogen! Heel slim om voor de verandering eens niet betrokken te zijn bij de intense gevechten langs de Turkse grens, voor de verandering,” tweette Trump als reactie.

Turkije heeft 1,09 miljoen actieve troepen en reserves, tegenover 150.000 Syrische troepen en 30.000 Koerdische troepen, dus het lijkt op zijn minst een makkie voor de Turken om Syrië in te nemen.

De grote vraag is natuurlijk wat er gebeurt met het voormalige Turkse grondgebied van Saoedi-Arabië, het hart van het petrodollarsysteem.  “Saudi-Arabië draait naar het oosten” met een bezoek van de Russische president Vladimir Poetin, “en kan zelfs S400 raketten binnenhalen om zichzelf te verdedigen tegen Israël,” zeggen bronnen van het Pentagon.

De Saoedische economie is ook aan het imploderen, met het plan om zijn oliemaatschappij Aramco op de lijst van grote problemen te zetten.  “Aramco is door Fitch gedegradeerd tot A, en kan BB of lager in investeringsgraad bereiken, omdat de soevereine vermogensfondsen, staatsbedrijven, pensioenen en miljardairs ertegen zijn om hoeksteeninvesteerders in zijn IPO te worden”, aldus de bronnen van het Pentagon.  Gezien deze omstandigheden kan het land, dat in particulier bezit is van de satanische Saud-familie, mogelijk terugkeren naar de Turkse controle.

In Israël, ondertussen, lijkt het erop dat de ratten het zionistische schip beginnen te verlaten, te beginnen met premier Benjamin Netanyahu.  Mossad bronnen vertellen ons: “Bibi is tot nu toe niet uitgenodigd voor een coalitie. Hij blijft van de radar af en bereidt een exit strategie voor.  Hij weet dat zijn tijd om is. Hij zal proberen te verdwijnen. Hij heeft verschillende alternatieven. Zijn bewegingen worden nauwlettend in de gaten gehouden”.

Netanyahu probeert nu een pleidooi te onderhandelen waarin hij zal getuigen over zaken als Fukushima en zijn zionistische bazen in ruil voor Amerikaanse militaire bescherming, zeggen bronnen van het Pentagon.

De zionisten, intussen, naast het maken van lege nucleaire dreigingen (aangezien hun Simson optie is geneutraliseerd), hebben gebruik gemaakt van weer oorlogsvoering tegen Japan en de Verenigde Staten.

Japan werd op 12 oktober getroffen door wat werd geadverteerd als een categorie 5-tyfoon in een paniekzaaiende campagne in de Japanse media.  Als je kijkt naar deze schermafbeelding van de Japanse weersatelliet, zie je aan de linkerkant van de tyfoon een onnatuurlijk rasterpatroon dat een duidelijk teken is van weer oorlogsvoering.

Uiteindelijk bleek de “tyfoon” echter niet meer dan een hevige regenbui te zijn.  Veel van de schade die in de pers is gemeld, lijkt het gevolg te zijn van opzettelijke sabotage, omdat verschillende dammen hun sluizen hebben geopend.  (Stuxnet?) Er waren ook mediaberichten over een zware 5,7 aardbeving in Tokio, maar noch ikzelf noch iemand anders die ik ken in Tokio voelde het. “Japan moet niet buigen voor de Deep State, maar aan de juiste kant van de geschiedenis staan”, aldus bronnen van het Pentagon.  Ze kunnen helpen door de militaire politie te sturen om de gangster-verrader Shinzo Abe te arresteren.

In de V.S. werd de Midwestern corn belt getroffen door “ongekende” sneeuwstormen.  Terwijl normaal gesproken 75% van de oogst inmiddels binnen zou zijn gehaald, hadden “ongekende” overstromingen in het voorjaar de aanplant vertraagd, wat betekent dat slechts 22% van de oogst was binnengehaald voor de sneeuwbuien vielen.

Californië werd ondertussen getroffen door brandstichting, opzettelijke sluiting van het elektriciteitsnet en andere chaos.  Daarom is het Amerikaanse leger van plan om tijdelijk de controle over die schurkenstaat over te nemen. Door Californië binnen te vallen zouden ze ook de subversieve technische bedrijven van de Cabal, zoals Google, PayPal en Facebook, kunnen nationaliseren.

Natuurlijk, de grootste Cabal kahuna die genationaliseerd moet worden is de private Federal Reserve Board.  Dat lijkt te gebeuren, want nu zegt zelfs De Nederlandsche Bank: “Als het systeem instort, kan de goudvoorraad als basis dienen om het weer op te bouwen.  Goud versterkt het vertrouwen in de stabiliteit van de balans van de centrale banken en schept een gevoel van veiligheid”.

https://twitter.com/wmiddelkoop/status/1182929467469193217/photo/1

https://www.dnb.nl/en/payments/goud/index.jsp

Dit is wat een CIA-bron instuurde over het financiële systeem, net op het moment dat dit rapport live zou gaan:

“We zitten nu in het eindspel.  Iemand die op de hoogte is, bovenaan de piramide en die een van ons is, vertelde me dat de wereldwijde reset van het bankwezen nog weken, niet maanden verwijderd is.  Het is zeer waarschijnlijk verbonden met Brexit en de crisis in Hong Kong. Als het juist is, zal er dezelfde dag nog een MAJOR-evenement plaatsvinden in Hongkong.  

Let op: 1 november is een vrijdag.  Het is een perfecte tijdlijn om het online bankieren in het weekend af te sluiten (zoals altijd het geval is geweest met vooraf geplande overheidsevenementen).  We kennen de mogelijke uitkomst. Als geldautomaten tijdelijk ‘offline zijn door een systeemstoring’, zoals meestal op het scherm van de geldautomaat wordt aangegeven wanneer de schakelaar wordt uitgeschakeld, zal de paniek onder de massa’s ballistisch worden.

Zoals bij elke voorspelling van de toekomst, kunnen we alleen maar afwachten of dit waar is.  Echter, aangezien de VS het land met de grootste schuldenlast in de wereldgeschiedenis is, zou het nationaliseren van de Fed en het resetten van het systeem een overeenkomst met schuldeisers, vereisen vooral met China.

Op dit front heeft Trump de druk op China opgevoerd door hen uit Long Beach Port te schoppen, naast het gebruik van tarieven en een heleboel andere bedreigingen.  In dit verband is het een goede gok dat varkensvleesplagen en leger wormen die de Chinese voedselproductie verwoesten geen natuurverschijnselen zijn.

De VS lijkt ook wortelen aan te bieden.  In het bijzonder, zijn de VS militaire begonnen met het vrijgeven van eerder verborgen high-tech aan het publiek.  Zo heeft het bijvoorbeeld “UFO-achtige technologie” vrijgegeven die een revolutie in de lucht- en ruimtevaart zou betekenen.  Het geeft ook octrooien vrij voor compacte fusiereactoren die de wereldeconomie volledig zouden veranderen. Als deze fusietechnologie werkt, zou het letterlijk mogelijk worden voor iedereen op aarde om als een miljonair te leven.

https://www.thedrive.com/the-war-zone/30256/scientist-behind-the-navys-ufo-patents-has-now-filed-one-for-a-compact-fusion-reactor

Er zijn ook tekenen dat de VN eindelijk uit New York zullen verhuizen.  Secretaris-generaal António Guterres zei op maandag 7 oktober dat het geld van de VN mogelijk eind oktober opraakt.  Dit gebeurt vooral omdat de VS en 64 andere landen zijn gestopt met het betalen van hun VN-bijdrage. Het betekent dat China de wens zou kunnen krijgen om het naar Laos of ergens anders in Azië te laten verhuizen als ze bereid zouden zijn de rekeningen te betalen.

https://www.channelnewsasia.com/news/world/united-nations-may-run-out-of-money-by-end-of-the-month-guterres-11980058

Een nieuw tijdperk staat voor de deur.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Martien (wakkeremensen.blogspot.com)


. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *