Benjamin Fulford: “VS gaat af op burgeroorlog nu het leger zich mobiliseert voor het neerhalen van de Cabal.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

7 oktober 2019

“De Verenigde Staten stuurt aan op een volledige burgeroorlog of revolutie, aangezien het Amerikaanse leger nu troepen en reserve – eenheden heeft gemobiliseerd om “de deep state neer te halen”, zeggen de bronnen binnen het Pentagon.  “Met 125.000 aanklachten, zullen er velen worden geopend, wat een bloedige oktober revolutie of een verrassing in oktober vóór de satanische Halloween vakantie mogelijk maakt.”. Zij merken op dat “Melania Trump op 1 oktober rood droeg om Red October voor een nieuw fiscaal jaar aan te duiden terwijl de militairen troepen mobiliseren om Trump te verdedigen.”

Het mobilisatiebevel kan worden bevestigd op de eigen homepage van de Amerikaanse mariniers:

https://www.marines.mil/News/Messages/Messages-Display/Article/1979422/manpower-guidance-for-activation-and-deactivation-of-reserve-component-rc-marin

Het bevel machtigt de mariniers en andere Amerikaanse militaire eenheden om actie te ondernemen binnen de VS als “een Gouverneur om Federale assistentie vraagt als reactie op een grote ramp of noodtoestand”, of “wanneer de President er opdracht toe geeft”, of als gevolg van “een Verzoek Om Troepen (Request For Forces – RFF) van de verantwoordelijke Commandant van de Strijdmacht”.  Het bevel luidt verder: “Mariniers met specifieke orders zullen bevelen uitvoeren… om te reageren op bedreigingen in het thuisland”.

Meerdere bronnen, waaronder Dr. Steve Pieczenik (die onder Henry Kissinger, Cyrus Vance en James Baker als plaatsvervangend staatssecretaris heeft gediend) bevestigen dat de mobilisatie een reactie is op een poging tot een staatsgreep van de CIA onder leiding van CIA-directeur Gina Haspel tegen de Amerikaanse President Donald Trump.  Dr. Pieczenik, tussen haakjes, is de zoon van Holocaust overlevenden en heeft de schuld voor de massamoord op hun eigen volk bij de nazi-joden neergelegd.

https://forbiddenknowledgetv.net/cia-coup-confirmed/

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=132599

CIA bronnen bevestigen dat Haspel “een bloedverwant is van de Rockefeller clan (Clinton, Zuckerberg, enz.)”.  Bovendien stellen de bronnen dat Haspel “de leiding had over ‘Cat’s Eye’, de eerste geheime zwarte plaats voor verhoor van vermeende terroristen opzet in Thailand.  Op verzoek van GW Bush/Dick Cheney had ze na 9/11 ook een geheime zwarte site in de gevangenis van Guantánamo Bay. (Dit was volledig buiten de boeken). Ze reisde tussen Thailand en Cuba.  Na haar missie in Thailand werd ze benoemd tot station chef van het kantoor van de CIA in Londen. Ze houdt toezicht op het complot om Trump te verwijderen, maar ze handelt op bevel van haar managers.  Gina Haspel is niet haar echte naam”.

Haspel kwam in actie en bracht de noodsituatie reactie op gang nadat Trump het hoofd John Bolton van de Nationale Veiligheidsraad ontsloeg en een zuivering begon van vijfde columnisten daar gevestigd, zeggen de bronnen van het Pentagon.

De andere grote trigger voor de noodsituatie is dat “Wall Street wordt aangevallen”, zeggen bronnen van het Pentagon.  In het bijzonder, zeggen zij, JP Morgan wordt vervolgd als “misdadige onderneming onder RICO voor drugssmokkel, fraude, terreur financiering, sanctie schendingen, en andere afpersing activiteiten”.  Een aanval op JP Morgan is natuurlijk een aanval op de Nazi Bush clan. De Rockefeller “bloedzuigende vampierinktvis” Goldman Sachs wordt ook neergehaald vanwege zijn betrokkenheid bij het Maleisië 1MDB schandaal, voegen de bronnen toe.  Dit schandaal verbindt hen dan natuurlijk met de Maleisische luchtvlucht 370/17, een massamoord voorval.

Veel andere megabanken worden nu ook onderzocht, zoals de georganiseerde misdaadorganisaties in Europa en de VS, bevestigen meerdere bronnen.  Het belangrijkste van deze onderzoeken betreft invallen door de Vaticaanse politie om “documenten en elektronische apparaten buit te maken van bepaalde kantoren van het eerste sectie van het Secretariaat van Staat en de Staat Financiële Informatie Autoriteit” die verband houden met klachten over “het Instituut voor Religiewerken [Vaticaanbank] en het Kantoor van de General Auditor, met betrekking tot financiële transacties die in de loop van de tijd zijn verricht”, zo staat te lezen in een Vaticaan persbericht.

http://press.vatican.va/content/salastampa/en/bollettino/pubblico/2019/10/01/191001c.html

https://www.catholicnewsagency.com/news/vatican-prosecutors-conduct-raid-on-secretariat-of-state-offices-39656

Dit is enorm, omdat de Vaticaan Bank de plaats is waar omkoping accounts van honderden zogenaamde wereldleiders worden bijgehouden.  De invallen hadden deels te maken met verzoeken van Trump om te weten te komen wie de verschillende “heksenjachten” tegen hem heeft gefinancierd.

Echter, bronnen van het Vaticaan P2 Vrijmetselaars zeggen dat ze tegen de “Trump-godsdienst” zijn en dat ze zullen strijden tegen “de [schoonzoon van Trump Jared] Kushner groep en hun wereldmacht doelstellingen”.  De P2 zeggen dat ze “een gefedereerde wereld willen, niet een wereld van religieus fundamentalisme die aan de macht is”.

Nauw verwant aan deze invallen is een strijd gaande in Zwitserland over de controle over de goudreserves van de wereld en dus over een nieuw financieel systeem met goud als basis, dus controle over de wereld.  Veel over deze oorlog wordt onthuld in deze nieuwe “Neil Keenan video”, gemaakt door de mensen die de echte Keenan hebben vermoord.

CIA-bronnen in Zuidoost-Azië verstrekten de volgende analyse hiervan:

“De video is een maand geleden gemaakt tijdens de Formule 1-race in Singapore op 19-22 september.  Bekijk zijn video zorgvuldig en je zult zien dat hij een grote tumor of ? op zijn rechterarm heeft die hij voor een deel van de presentatie bedekt en zijn tanden zijn anders dan de originele Neil Keenan.

“Zijn tussenpersoon in Indonesië is Sri Mulyani Indrawati, de minister van Financiën van Indonesië.  Zij heeft een zeer interessant verleden. Ze moest Indonesië verlaten vanwege het Century Bank schandaal in 2008.  Bijna 1 miljard dollar werd vermist en er wordt beweerd dat het in de herverkiezingscampagne van president Susilo Bambang Yudhoyono is gegaan.  Ze werd een van de drie Managing Directors van de Wereldbank in mei 2010 voor 6 jaar, kreeg een speciale opleiding van de zionistische cabal en werd vervolgens teruggestuurd naar Indonesië om de financiën van het land te beheren voor haar handlers, als minister van Financiën.  Ze werd in 2016 benoemd door President Joko Widodo (Jokowi). Hier zijn een paar van haar voor de hand liggende stappen, ten behoeve van de zionistische cabal, als minister van Financiën.

https://www.thejakartapost.com/news/2019/03/18/indonesians-who-hide-assets-abroad-face-punishment.html

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-08-27/trade-war-s-second-wave-to-have-bigger-impact-indrawati-says

“Sri Mulyani Indrawati is regelmatig in het Indonesische nieuws, over al het goede dat ze naar verluidt doet voor het land.  Ze is een 100% cabal agent. Haar belangrijkste missie is nu het assisteren van UBS en de zionistische cabal, die de bank in handen hebben, bij het verwerven van de Au, opgeslagen in bunkers op verschillende locaties in Indonesië.  De grootste bunker bevindt zich in Jakarta. Dit is een laatste wanhopige poging om de Au te bemachtigen die ze nodig hebben om te voorkomen dat hun bankstelsel in elkaar stort.

“Neil Keenan noemt UBS bank in Zwitserland.  Zoals u weet, hebben ze de oorspronkelijke deal met president “Bung” Soekarno gesloten in het Genéve Green Hilton agreement, ondertekend in 1963.  Een deel van het goud werd fysiek verplaatst naar Zwitserland, terwijl het grootste deel van het goud in Indonesië opgeslagen bleef in bunkers.

“Ik weet zeker dat toen Megawati Soekarnopoetri van 2001-2004 president van Indonesië was, ze persoonlijk naar de UBS Bank in Zürich ging met haar lijfwachten en de nodige documenten om haar opvolger te laten zien dat zij tienduizenden tonnen Au in haar bezit had.  Het “speciale veiligheid/juridische team” van de bank vertelde haar dat ze niets van UBS zou krijgen en dat ze, als ze via het internationale hof in Den Haag probeerde de Au legaal te verkrijgen, zou worden geëlimineerd. Dit toont de kracht van UBS en wie er echt achter de bank zit – de zionistische cabal.  De Sri Mulyani Indrawati connectie laat ons zien voor wie Neil Keenan eigenlijk werkt”.

Op basis van deze en andere inlichtingen, als het Amerikaanse leger de burgeroorlog wil winnen, moeten ze het hoofd van de octopus, die zich in Zwitserland bevindt, aanvallen.  Dreigen om Basel, Zürich en Zug, Zwitserland te bombarderen, tenzij ze het goud teruggeven aan de rechtmatige eigenaren, en de overwinning zal aan jullie zijn.

Een ander iets waar het Amerikaanse leger zich bewust van moet zijn, is hoeveel de Rockefeller-clan en hun mede-Khazarianen naar China hebben opgezogen.  Chinese geheime genootschap bronnen zeggen dat hen werd beloofd een “Verenigde Staten van China” die Japan en Zuidoost-Azië zou omvatten als “Hillary Rockefeller” werd verkozen.  Dat is de echte reden waarom, zoals Trump onlangs tweette, ,,Slaperige” Joe Biden ,,kreeg $1.5 miljard dollar van China ondanks geen ervaring en om geen duidelijke reden”. Er is GEEN WAAROM dit legitieme transacties kunnen zijn.”.

Aziatische geheime genootschap bronnen hebben ook uitgelegd dat de plotselinge overdracht van $ 100 miljard dollar aan Softbank’s Masayoshi Son ook een beweging was van de petrodollar mensen om naar China te zuigen.  Ze zeggen dat Son (孫) een familielid is van niemand minder dan Sun (孫) Yat-sen, de alom vereerde vader van het moderne China.  Dus miljarden petrodollars naar hem smokkelen was een goede manier om de gunst met de Aziaten te verkrijgen, zeggen de bronnen.  Hem aan het hoofd plaatsen van de Musashi Engineering Japanese election-stealing machines was een andere slimme zet van Rockefeller om het touw in China te trekken, zeggen de Japanse militaire inlichtingenbronnen.

De Amerikaanse militairen zouden een alliantie van dienstigheid met de Franse Rothschilds tegen hun gemeenschappelijke vijand, de Rockefellers kunnen overwegen, volgens de Aziatische bronnen.  Zij zeggen dat Nissan CEO Carlos Ghosn werd gearresteerd op verzonnen-omhooggaande lasten die door Rockefellers werden bevolen en dat, als wraak, Rothschilds onlangs Jay Rockefeller gedood had.  We hebben dit echter niet kunnen bevestigen en er is geen publieke aankondiging van de dood van Jay Rockefeller gedaan.

Hoe dan ook, hoewel Son een van de meest intelligente mensen is die ik ooit heb ontmoet, is hij zelfs niet in staat om al die oliedollars effectief wit te wassen naar echte economische activiteit, zoals de recente gebeurtenissen laten zien.

Ondertussen in Saoedi-Arabië, de ruggengraat van de oliedollar, Pentagon bronnen merken op dat, “met uitgeputte reserves in de vijandige sjiitische oostelijke provincie en geen defensie tegen raketten en drones, de waardevaststelling van Saudi-Aramco bijlange na niet in de buurt van $1 triljoen kan zijn”.  Bovendien zeggen ze dat de komende “Davos in de woestijn opnieuw geboycot kan worden, omdat [poppen heerser] Mohammed bin Salman de veiligheid van de Investeringsconferentie niet kan garanderen”. Vertaling: “Stop met het steunen van de Cabal oliedollar en zijn fanatieke messiaanse controleurs, of we zullen je terug naar het stenen tijdperk bombarderen.”

Ook Israël begint eindelijk wakker te worden van het feit dat ze door fanatiekelingen bedrogen zijn.  Vorige week sloot voormalig Israëlisch legerhoofd Yair Golan zich aan bij de gelederen van de Joden die wakker werden van de gevaarlijke fanatici die zich in hun midden verstopten en waarschuwden: “We moeten voorzichtig, heel voorzichtig zijn, want onder ons zijn er radicalen met een messiaanse visie die de Israëlische democratie zullen gebruiken”.  Hij waarschuwde dat Israël hetzelfde lot onder ogen kan zien als Nazi-Duitsland.

https://www.alaraby.co.uk/english/news/2019/10/3/former-israeli-general-compares-israel-to-nazi-germany

De Fransen worden ook wakker.  Ook al negeert de pers de revolutie die zich daar voltrekt, het negeren van de werkelijkheid doet haar niet verdwijnen.  Vorige week organiseerde de Franse politie een massale demonstratie dat ze onderbetaald en overwerkt waren en dat ze de mogelijkheid verloren hadden om de 48 weken durende gele vestenbeweging te stoppen.

https://www.zerohedge.com/political/french-police-stage-massive-anger-march-over-working-conditions-low-morale-and-suicide

Nog een laatste opmerking: we horen van MI6 dat de Koningin onder enorme druk staat om toe te geven aan de Cabal en Brexit te stoppen.  Echter, Hare Majesteit weet dat de mensen voor Brexit hebben gestemd en uiteindelijk is zij de dienares van haar volk.”

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Martien (wakkeremensen.blogspot.com)


. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *