Benjamin Fulford: “VS Oorlogscollege-studie toont 95-100% waarschijnlijkheid van nederlaag voor de Khazariaanse maffia.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

9 september 2019

De internationale militaire en juridische campagne tegen de Khazariaanse maffia is waarschijnlijk “95-100% geslaagd”, volgens kansmodellen die door het Amerikaanse Oorlogscollege zijn getest, zeggen MI6- en Pentagon-bronnen.  De verjaardag van 9/11 wordt deze week gevolgd door een vrijdag de 13e en is een goed moment om hard te pushen voor hun onvermijdelijke definitieve nederlaag, zeggen de bronnen.

De sleutel tot de nederlaag van de Khazaren werd overhandigd aan het leger door een groep Zwitserse wiskundigen die 43.000 transnationale bedrijven analyseerde en hun controle herleidde tot een groep van 700 individuen, voornamelijk bankiers, aldus MI6 bronnen.

Dit is “een Ponzi-schema genaamd het Global Network of Corporate Control (GNCC), dat zich in een in elkaar grijpende of vlinderdasvormige corporatestructuur bevindt”, zeggen de bronnen.  Militaire strijdkrachten doen hun beste werk wanneer ze een duidelijk doelwit hebben, en deze lijst van 700 individuen gaf hen dat doelwit, bevestigen de bronnen van het Pentagon. Het VS Oorlogscollege heeft een reeks “kansmodellen” opgesteld om met een plan te komen dat ervoor zorgt dat “de Wereldcoalitie voor de Rechtsorde” (d.w.z. Het Volk) uiteindelijk de overhand zal krijgen, zo zeggen de bronnen.

https://www.newscientist.com/article/mg21228354-500-revealed-the-capitalist-network-that-runs-the-world/

https://arxiv.org/PS_cache/arxiv/pdf/1107/1107.5728v2.pdf

Dit betekent niet dat de oorlog voorbij is, want de Khazariaanse maffia vecht letterlijk om te overleven, omdat het problemen oproept in de VS, Groot-Brittannië, Hong Kong, Iran, enz.  Dit zijn echter slechts nutteloze achterhoedegevechten van een verslagen, zij het extreem rijke misdaadbende.

Een belangrijke datum die in het verschiet ligt is de 17e september verkiezingen in Israël, waar de satanische leider Benjamin Netanyahu en zijn mede-bendes elke vuile truc uit het boek gebruiken om aan de macht te blijven.  De Joden moeten nu of hun satanische heersers confronteren en verslaan of anders een gecombineerde Turks/Iraanse/V.S./Russisch/Arabische coalitie onder ogen zien die hen zal dwingen om hun criminele leiders te verwijderen.

Het zal geen gemakkelijke strijd worden.  Zelfs de Mossad-gekoppelde informatie/desinformatie site Debka zegt dat Netanyahu van plan is een oorlog te beginnen om de verkiezingen uit te stellen en aan de macht te blijven.

https://www.debka.com/netanyahu-to-hamas-via-egypt-idf-is-set-for-gaza-war-even-if-it-means-delaying-the-election/

Bovendien meldt de Israëlische krant Haaretz dat Netanyahu een pagina uit het boek van de V.S. Democraten “Russische” verkiezingszwendel overneemt om te proberen te claimen dat “de Arabieren” de verkiezingen hebben gestolen.

https://www.haaretz.com/israel-news/elections/.premium-netanyahu-deploys-trump-s-election-fraud-canard-to-devastating-effect-1.7810906

Trouwens, de “Rusland deed het” oplichters in de V.S. zouden deze foto, die mij door de Russische Senior Luitenant Olga Orlif is toegestuurd van Sovjet-leger-Melania Trump’s grootmoeder, wel eens kunnen plezieren. Orlif was een Joegoslavische vechtende met de Sovjets tegen nazi-Duitsland, zeggen de Russische bronnen.

In ieder geval is een andere belangrijke datum, 31 Oktober, de  Brexit deadline in het Verenigd Koninkrijk. Te oordelen naar de bizarre capriolen van politici, hebben de Khazaren hier elke omkoping en chantagechip die ze hebben, ingeroepen.  Enkel een voorbeeld: Emily Thornberry, de schaduwminister van de oppositiepartij van de Arbeidspartij, zei op TV dat ze naar de “best mogelijke overeenkomst” met de EU zou zoeken, en er vervolgens campagne tegen zou voeren.

https://www.zerohedge.com/news/2019-09-08/labours-ridiculous-position-seek-deal-eu-then-campaign-against-it

De parlementariërs “leiden het land in een staat van chaos en paniek terwijl het besluit al is genomen.  Het maakt niet uit of de EU uiteindelijk niet meer zal bestaan”, beloven MI6-bronnen. In de EU blijven zou een verlies van soevereiniteit betekenen en “is in feite hoogverraad en niets anders”, zeggen ze.  “De Monarchie en de hogere generaals van het Britse leger zijn allemaal op één lijn met de Soevereiniteit” en niet de gecompromitteerde politici, voegen ze eraan toe. De publieke opinie in het Verenigd Koninkrijk is ook tegen de politici, ondanks de propagandacampagne van de pers, die agenten zijn van het megaconglomeraat dat wordt gecontroleerd door de 700 bankiers, merken ze op.

Het is ook interessant dat, terwijl de westerse corporate propagandapers tekeer gaan over plaatsen als Israël, Hongkong en het Verenigd Koninkrijk, ze volledig voorbijgaan aan een grote en gewelddadige revolutie die zich voltrekt in Papoea, Nieuw-Guinea, waar de Australische en Indonesische autoriteiten nu voor de keuze staan tussen het verlies van de controle of grootschalige moordpartijen, zeggen CIA-bronnen.

“In Sorong werd een gevangenis in brand gestoken en meer dan 250 gevangenen ontsnapten.  Duizenden verzamelden zich in Jayapura in Timika, vlakbij ’s werelds grootste goudmijn Grasberg, terwijl een markt in brand werd gestoken in FakFak,” zegt het artikel hieronder.

https://www.channelnewsasia.com/news/asia/hundreds-escape-papua-prison-after-violent-riots-11825708

https://www.sbs.com.au/news/exclusive-footage-shows-indonesian-forces-opening-fire-on-papuan-protesters

https://www.sbs.com.au/news/don-t-let-west-papua-become-the-next-timor-leste-exiled-independence-leader-warns-australia

https://www.channelnewsasia.com/news/asia/indonesia-urges-calm-in-papua-after-two-weeks-of-protests-11857826#cxrecs_s

Indonesische politiebronnen zeggen dat ze onder een muilkorf bevel van het hoofdkwartier staan dat zegt: “Niet praten of video’s maken van de chaos die nu in Papoea heerst.  Het negeren van dit bevel zal zware straffen tot gevolg hebben, waaronder gevangenisstraf”. Het volk wil onafhankelijkheid van Indonesië, zeggen lokale bronnen.

Als de wereld niet oplet, bestaat er een reëel risico van een herhaling van de situatie in Oost-Timor in de jaren zeventig, waar de Indonesische autoriteiten tussen de 100.000 en 300.000 mensen hebben gedood in een poging om een onafhankelijkheidsbeweging daar te stoppen.  Ook staat de controle over enkele van ’s werelds grootste goudmijnen, gasreserves en andere natuurlijke hulpbronnen op het spel.

Ten noorden van Papoea, Nieuw-Guinea, in Hongkong, wordt de situatie rustiger, ondanks de beste inspanningen van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en de CIA.  Dit is wat een CIA-bron moest rapporteren over de situatie in Hongkong:

“Sommige CIA-personeelsleden zijn op heterdaad betrapt, gefotografeerd en opgenomen, en hebben betalingen van HK$3000 per dag gedaan voor degenen die zich voorin de straat bevonden, en HK$300 voor luchthaven sit-ins”.  Nu, renden ,,vijf van de hoogste organisatoren naar de V.S. Zij hadden een speciale overeenkomst om vliegtuigen te veranderen via Taiwan”. 

De bron rapporteert ook.

“De Chinese geheime politie is geïnfiltreerd in de demonstranten en ‘pikt’ de demonstranten op.  Ze worden naar geheime locaties buiten HK gebracht. Zullen ze nog een keer gezien worden”, vraagt de bron zich af of ze nog wel ooit gezien zullen worden.

De strijd in Hongkong is slechts één front van een de facto hybride oorlog die nu plaatsvindt tussen China en de VS. CIA-bronnen zeggen dat de volgende stap een poging zal zijn om het banksysteem van Hongkong te sluiten.

Bovendien: “In een andere klap voor het zionistische Hollywood en Big Tech kan de 8.000 mijl lange glasvezelkabel van Los Angeles naar Hongkong, gesponsord door Google en Facebook, worden geblokkeerd door de Amerikaanse president Donald Trump in zijn handelsoorlog met China”, zo meldt het Pentagon.

Trump zet Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Japan er bovendien toe aan om Rusland toe te staan zich weer bij de G8 aan te sluiten, als onderdeel van een campagne om Rusland uit China te verdrijven, aldus de bronnen.  Ze denken er ook aan om het aanbod van de Russische president Vladimir Poetin om Russische hypersonische raketten aan de VS te verkopen als onderdeel van deze inspanning te aanvaarden, zeggen ze. Het kopen van Russische hypersonics zou “het militair-industriële complex dwingen om te innoveren, te concurreren en te stoppen met het verkrachten van de Amerikaanse belastingbetalers,” voegen de bronnen van het Pentagon eraan toe.

Ondertussen terug in het Midden-Oosten, treffen de V.S. voorbereidingen voor een top tussen Trump en de Iraanse opperste leider Ali Khamenei door het regelen van een eind aan de oorlog van Saudi-Arabië tegen de bondgenoten van de Iraanse Houthi in Jemen, stellen zij vast.  Hier zeggen ze dat “de oorlog in Jemen voorbij is vanwege de geavanceerde Houthi drones en raketten uit Iran”. Als gevolg hiervan, “wordt Saoedi-Arabië gedwongen om vrede na te streven en moet het misschien een schadevergoeding betalen,” zeggen ze.

Het pruttelende conflict in Oekraïne lijkt ook te eindigen.  “Het beleid van president Vladimir Zelensky van Oekraïne heeft een verstandige aanpak en bereidheid tot compromissen aangetoond, in tegenstelling tot zijn voorgangers, volgens het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, in een verklaring over zaterdag”, aldus het officiële Tass Russian News Agency.

https://tass.com/politics/1077084

Misschien zal een vredesakkoord in Oekraïne het voor veel Ashkenazi-joden mogelijk maken om terug te keren naar hun echte thuisland, namelijk Oekraïne en niet Israël.

Tot slot stellen we deze week vast dat het door de Khazariaanse regering gecontroleerde financiële systeem steeds instabieler wordt en elk moment onverwacht kan instorten.  Onderstaande grafiek laat zien hoe de aandelenmarkt de financiële ernst van de situatie blijft trotseren en blijft stijgen, ook al blijven de fondsen er voor wegvluchten.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/equity%20flows%20vs%20market.png?itok=KyhRU0Kj

De volgende grafiek laat zien hoe dit mogelijk wordt gemaakt door corporaties die gebruik maken van centralebankgeld, waarvan een groot deel tegen negatieve rente is geleend, om hun eigen aandelen terug te kopen.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/total%20flows%20buyback.jpg?itok=yqR4URZ3

Met andere woorden, de 700 of zo Khazariaanse gangsters die eigenaar zijn van de Westerse centrale banken drukken geld om het aan zichzelf te lenen, zodat ze meer van de bedrijven die ze al bezitten kunnen kopen.  Ondertussen vertoont de echte economie meerdere tekenen van instorting. Dat lijkt me een doodsspiraal.

https://finance.yahoo.com/news/u-manufacturing-contracts-first-time-140000169.html

https://www.zerohedge.com/news/2019-09-03/28-signs-economic-doom-pivotal-month-september-begins

Het lijkt er ook op dat de Khazariaanse maffia probeert de schade veroorzaakt door de orkaan Dorian te bagatelliseren om de verzekeringsmaatschappijen, die hun gemanipuleerde beurs hebben omzeild, op te lichten.

https://www.zerohedge.com/news/2019-09-02/dorian-could-cause-40-billion-insured-losses-ubs-analysts-warn

Ze deden dit met 9/11, Fukushima, Haïti en elders.  Hopelijk zullen de verzekeraars deze keer verstandig zijn en alleen de echte orkaanslachtoffers betalen.

Trouwens, Tokyo, waar ik woon, werd gisteravond getroffen door een tyfoon, maar wat mijn buurt betreft was het gewoon een regelmatige storm die geen echte schade aanrichtte.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Martien (wakkeremensen.blogspot.com)


. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “VS Oorlogscollege-studie toont 95-100% waarschijnlijkheid van nederlaag voor de Khazariaanse maffia.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *