Google sluit zich aan bij de farmaceutische industrie

Google evil

Het hierna volgende artikel is een vertaling van Google Joins the Pharmaceutical Industry van onze Amerikaanse collega Katie Reines. We zijn met stomheid geslagen. Privacy? Belangenverstrengeling?

Het bedrijf dat uw zoekopdrachten afhandelt, en naast een monopoliepositie ook beschikt over privé-gegevens, heeft een divisie die wordt geleid door het voormalig hoofd van GlaxoSmithKline?

Google heeft de afgelopen jaren steeds nauwere banden gekregen met de farmaceutische industrie en is recentelijk zelf deels een farmaceutisch bedrijf geworden. Dit is onomstotelijk vastgesteld met de bekendmaking van de nieuwe farmaceutische divisie van Google die – het kan geen toeval zijn, wordt geleid door het voormalige hoofd van de wereldwijd opererende vaccin-afdeling van GlaxoSmithKline.

De waarschuwing van journalisten Gary Null en Richard Gale op alternatieve radio-netwerken is uitgekomen: “Google is heden ten dage niet alleen een wapen voor het promoten van de farmaceutische agenda, maar zelf ook een farmaceutisch bedrijf geworden.”

Lees verder in het bronartikel op Stichtingvaccinvrij.nl

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *