Israël schoolt buitenlandse dokters gratis bij over wiet

Cannabis Israël

Opnieuw bevestigt Israël zijn rol als voorloper op het gebied van medicinale cannabis.

Binnenkort zijn namelijk buitenlandse artsen welkom om in het Beloofde Land kennis op te doen van mediwiet. En dat dan ook nog onder de paraplu van de overheid, kom daar maar eens om in Nederland of België!

Informatie verspreiden

“Wij willen studenten transformeren in nieuwe onderwijzers, zodat informatie zich exponentieel over de hele wereld kan verspreiden”, stelt Yuval Lanschaft, directeur van het IMCA (Israeli Medical Cannabis Agency) dat onder het ministerie van Volksgezondheid valt. Lanschaft was een van de architecten van de regulering van medicinale cannabis in Israël.

Lees verder in het bronartikel

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *