“Het wordt onthutsend”: Amerikaans hof beveelt openbaarmaking van namen bekende seksmisdadigers in Epstein-zaak

Epstein-zaak-verdachten

Het Amerikaanse Hof van Beroep heeft opdracht gegeven om ongeveer 2.000 documenten openbaar te maken uit de zaak tegen Jeffrey Epstein die vermoedelijk de namen bevatten van vele bekende personen die nu verdacht worden van seksmisdaden.

Naar verwachting worden de documenten de komende dagen vrijgegeven.

De drie rechters van het hof hebben laten weten dat er namen tussen zitten van “vele vooraanstaande Amerikaanse politici, machtige zakenlieden, buitenlandse presidenten, een bekende premier, en andere buitenlandse leiders“.

Verwacht wordt dat de documenten wereldwijd voor veel beroering zullen gaan zorgen.

Namen

De vluchtgegevens van Epstein's privéjet laten zien dat Bill Clinton hem 26 maal vergezelde naar zijn "Pedo-Eiland"
De vluchtgegevens van Epstein’s privéjet laten zien dat Bill Clinton hem 26 maal vergezelde naar zijn “Pedo-Eiland”

De namen die op dit moment rondgaan zijn o.a. die van de Amerikaanse ex-president Bill Clinton, de Israëlische ex-premier Ehud Barak, Victoria’s Secret-baas Les Wexner, advocaat Alan Dershowitz, de Britse Prins Andrew, algemeen directeur van Tesla en SpaceX Elon Musk, Facebook-baas Mark Zuckerberg, miljardair en “filantroop” Bill Gates en zakenman/politicus (en voormalig vriend van Donald Trump) Steve Bannon.

Verschillenden van hen hebben de aantijgingen inmiddels ontkend.

De documenten zijn afkomstig uit een zaak die aangespannen is door één van Jeffrey Epstein’s vermeende slachtoffers, Virginia Roberts Giuffre, tegen de dame die jarenlang als rechterhand van Epstein fungeerde en vermoedelijk jonge meisjes voor hem ronselde, Ghislaine Maxwell (dochter van de in 1991 overleden mediamagnaat Robert Maxwell).

Niemand die in de buurt van Epstein is geweest, zal de komende tijd rustig kunnen slapen. Alles komt naar buiten,” zei Giuffre’s advocaat David Boies.

Iemand anders die betrokken was bij het proces tegen Epstein, zei: “De hoeveelheid namen die bekend zal worden, is onthutsend. Het zal lijken alsof er een besmetting heeft plaatsgevonden.

Vluchtgevaarlijk

Jeffrey Epstein

Jeffrey Epstein zelf moest gisteren, donderdag 18 juli 2019, weer voor de rechter verschijnen.

Gehuld in een blauw gevangenispak kreeg hij te horen dat hij geen borgtocht krijgt, omdat hij te vluchtgevaarlijk geacht wordt.

Daarnaast is er een kluis uit zijn huis in Manhattan gekraakt, en daar is o.a. een vals paspoort in gevonden waarmee Epstein zo te zien ook daadwerkelijk gereisd heeft.

Afgelopen maandag hebben enkele vrouwen voor de rechter verklaard dat zij op minderjarige leeftijd door Epstein misbruikt zijn.

Verwacht wordt dat de 66-jarige Epstein tot minimaal 45 jaar gevangenisstraf veroordeeld zal worden.

Bron: Themindunleashed.com

. . .

10 reacties op ““Het wordt onthutsend”: Amerikaans hof beveelt openbaarmaking van namen bekende seksmisdadigers in Epstein-zaak

 1. Er zullen ongetwiifeld diverse pionnetjes worden geofferd. Dat kan nu niet anders meer.

  Ik ben vooral benieuwd welke patronen zichtbaar zullen worden door de namen van de mensen die wel uit de wind zullen worden gehouden.

  1. Zou de tijd van mensen uit de wind houden ook niet voorbij zijn? Die kunstjes hebben we nu toch ook wel gezien, ik heb zo’n idee dat het klaar is met de clubjes van leugen en bedrog.

   1. Verdomd haal die foto van Trump weg het was niet Trump maar een voormalige vriend. Hoe op met deze shit breng eerlijk nieuws.

   2. De klokkenluiders zijn alvast gehoord, en de onderzoekers zullen het bewijs leveren, ’n nieuwe wereldmacht is denkelijk in de maak . . .

  2. Inderdaad… voordat de absolute top zichzelf gewonnen gaat geven (wat ik vrees nog heel erg lang gaat duren en nog net zo lang in duisternis gehuld zal blijven) zullen ze degenen gaan offeren die ze risico’s vinden… en eigenlijk is dat sneu… want die “risico’s” zullen ook bestaan uit mensen die hier in gesleurd zijn geweest om wat voor reden dan ook…
   Wat niet wegneemt dat het hoe dan ook ten allen tijden verwerpelijk is wat er gebeurd is en nog steeds gebeurt… (hoop dat ze Rutte offeren.. die dweil kan me neit snel genoeg weg zijn)

 2. dat Trump nog steeds die smeerlappen laat lopen is mij een raadsel?
  En dat het Volk nog steeds aan het slapen is voor mij niet te verteren!
  Maar ja,altijd hebben wij een regering gekregen die wij verdiend hebben /nietwaar?
  wij zijn vutloos en waardeloos en zodoende komen zij er altijd mee weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *