Cabal-klokkenluider en wetenschapper Pete Peterson plotseling overleden

Pete Peterson

De Amerikaanse uitvinder en wetenschapper
Pete Peterson, die jarenlang voor verschillende black ops (geheime operaties van het militair-industrieel complex in de VS) werkte en zich hierover liet interviewen door Project Camelot in 2009, is onverwachts overleden.

Het nieuws komt via Project Camelot van schrijver en onderzoeker David Wilcock, die naast Peterson aan tafel zat toen deze geïnterviewd werd en daarna een vriendschap met hem ontwikkelde.

Hij zegt dat hij Peterson twee weken geleden voor het laatst sprak en dat die toen niets gemeld had over eventuele gezondheidsproblemen. De doodsoorzaak van Peterson is op dit moment nog onduidelijk.

Eén van de laatste dingen die Peterson tegen Wilcock gezegd had was dat er volgens hem “politieke ontwikkelingen” aan zaten te komen die ertoe zouden leiden dat hij binnen zes maanden volledig vrij over alles zou kunnen praten.

Of hij hiermee het oprollen van de Deep State bedoelde die deze week begonnen lijkt te zijn met de arrestaties van Jeffrey Epstein en R. Kelly, is niet bekend.

Stof opwaaien

Het interview van Pete Peterson met Project Camelot deed destijd behoorlijk wat stof opwaaien in de ontwaakte gemeenschap, vanwege de enorme kennis en gedetailleerdheid waarmee Peterson sprak over de geheime projecten waar hij aan meegewerkt had. Dit hielp veel mensen om zich (nog meer) bewust te worden van de zaken waar de Cabal zich, doorgaans ver buiten het zicht van de gewone man, mee bezighoudt.

Peterson sprak onder meer over de buitenaardse bezoekers waar verschillende overheden op onze planeet contact mee hebben, de techniek achter vliegende schotels, het DNA van lichtwerkers en de vreemde implantaten die aangetroffen zijn in de lichamen van zogenaamde abductees, oftewel mensen die beweren ontvoerd te zijn door buitenaardse wezens.

Het hele interview is inmiddels meer dan 1 miljoen keer bekeken op YouTube.

Pete Peterson samen met David Wilcock in 2009

Van Peterson is o.a. ook de uitspraak “Het aanpassen van het wereldbeeld verloopt via het pijncentrum in de hersenen” afkomstig, waarmee hij wilde illustreren hoe moeilijk het is voor sommige mensen om hun veilige wereldbeeld aan te passen, ook al staart het bewijs hen bijna letterlijk in het gezicht.

Bijvoorbeeld in het geval van 9/11, waarbij Gebouw Nummer 7 instortte zonder dat er een aanslag op plaatsgevonden had en de zwarte dozen van de twee vliegtuigen die zich in de Twin Towers boorden op mysterieuze wijze verdwenen, terwijl er wel een paspoortje van één van de ‘daders’ gevonden werd.

Wie een beter beeld wil krijgen van de wereld van de Cabal en de zaken waar men zich daar mee bezighoudt, kunnen wij het interview met Pete Peterson en David Wilcock uit 2009 van harte aanraden.

Wij danken Pete Peterson voor de kennis waarmee hij ook ons verrijkt heeft, en hopen dat hij met genoegen op zijn aardse leven kan terugkijken vanuit het hiernamaals.

Bron: Project Camelot

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *