Benjamin Fulford: “Enorme overwinning nu alle drie de machtsobelisken vallen: Washington, Londen en Rome.”

8 juli 2019

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

“Vorige week was er een belangrijke overwinning voor de mensheid toen de Khazarian maffia haar greep verloor op alle drie de centra van de westerse macht-Washington D.C., Londen en Rome, volgens Pentagon en andere bronnen.  Elk van deze hoofdsteden heeft een obelisk, die op verschillende manieren de militaire, financiële en religieuze macht symboliseren.

“Trump verklaarde Amerika’s onafhankelijkheid van de deep state op 4 juli, terwijl de Russische president Vladimir Poetin de paus ontmoette en Boris Johnson premier van het Verenigd Koninkrijk wordt in een no-deal Brexit, waardoor de witte hoeden controle krijgen over de drie obelisken van de wereldmacht”, zo vatte de Pentagon bronnen de situatie samen.

Dit betekent dat de niet-verklaarde burgeroorlog in het Westen grotendeels voorbij is.  Nu zal een verenigd Westen met de rest van de wereld, vooral Azië, onderhandelen over hoe we onze planeet beter kunnen besturen, zijn meerdere bronnen het erover eens.  Dit zal natuurlijk tijd kosten, dus verwacht nog geen plotselinge, dramatische aankondigingen, waarschuwen de bronnen.

De strijd die leidde tot deze overwinning in de onverklaarde Westerse burgeroorlog werd in het nieuws gezien in de vorm van verschillende schijnbaar los van elkaar staande nieuwsfeiten.  Deze omvatten het zinken van een Russische onderzeeër, aardbevingen op een Amerikaanse marinebasis, de arrestatie van pedofiele chanteur Jeffrey Epstein, en meer.

Laten we beginnen met de Russische onderzeeër.  Veertien hogere Russische marineofficieren, waaronder zeven admiraals, werden vorige week gedood aan boord van een topgeheime Russische onderzeeër, volgens nieuwsberichten en officiële Russische overheidsbronnen.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/russia-submarine-accident-fire-nuclear-reactor-catastrophe-sailors-dead-a8991531.html?utm_source=reddit.com

Wat niet wordt gemeld is dat de onderzeeër is aangevallen uit wraak voor het zinken van een Israëlische onderzeeër in de Perzische Golf, volgens Russische en Amerikaanse militaire bronnen.  Eerdere berichten, op de Mossad gelinkte Debka website, probeerden de schuld voor het zinken van de Russische onderzeeër bij de Amerikanen te leggen, in weer een andere duidelijke Israëlische poging om de derde wereldoorlog te beginnen.

Bronnen van het Pentagon zeggen: “De Russische onderzeeboot Losharik is misschien gefrituurd door een gericht energiewapen dat er niet in geslaagd is om de derde wereldoorlog te ontketenen, maar zijn Cabal controleurs hebben misschien wel onmiddellijk karma kunnen oogsten met niet één maar twee bevingen bij China Lake Naval Air Weapons Station in Zuid-Californië.”  De Seismograaf beelden van de aardbevingen in Californië dragen de kenmerkende tekenen dat ze het resultaat zijn van explosies en niet van natuurlijke krachten. Gelieve te beginnen bij de 2:28 tweede markering op deze video voor de bevestiging.

De Russische onderzeeër controleerde een Russische doemsdag nucleaire onbemande onderwaterdrone, en de officieren stierven door te verhinderend dat het zou worden gelanceerd, zeggen Russische bronnen.  Dat is de reden waarom de families van de dode Russische soldaten werd verteld dat hun familieleden een “planetaire ramp” hebben voorkomen.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/russia-submarine-accident-fire-nuclear-reactor-catastrophe-sailors-dead-a8991531.html?utm_source=reddit.com

De basis die werd aangevallen maakte deel uit van het Nazi Paperclip basiscomplex dat het beruchte Area 51 omvat, zeggen Pentagon bronnen.

Het is in dit verband interessant dat Nazi Jeb Bush de volgende Tweet uitsprak enkele uren voordat Trump de overwinning over de Deep State aankondigde:

“Het is een feit uit de Amerikaanse geschiedenis dat drie van de vijf Founding Father Presidents op de dag van de onafhankelijkheid zijn overleden.  Maar was het gewoon toeval?”

Bush was ongetwijfeld boos en bang, want zijn ouders Barbara en Herbert Walker Bush werden geëxecuteerd en zijn broer George Bush Jr. werd gearresteerd.  Men kan ervan uitgaan dat Jeb ook gearresteerd is na deze verraderlijke Tweet.

De ,,verwijdering van Israel”, pedo’s, en de zionistische chantageoperatie begon 6 Juli met Mossad agent Jeff Epstein  die voor het sexhandel drijven van minderjarigen is gearresteerd, en dit kan tot veel meer arrestaties leiden,” zeggen bronnen van het Pentagon.

Een blik op Epstein’s kleine zwarte boekje onthult onder andere de volgende namen:  Tony Blair, Richard Branson, Edgar Bronfman, Bill Clinton, Prins Pierre d’Arrenberg, Steve Forbes, Dustin Hoffman, Mick Jagger, Michael Jackson, Senator Edward Kennedy, Henry Kissinger, Rupert Murdoch, Jessica en Hannah Rothschild (Engelse kant) en Evelyn en Edward de Rothschild (Franse kant), Prins Salman Saud, Larry Summers, en Ivanka Trump.

Hoewel het in het zwarte boek van Epstein zelf geen misdaad is, is het een goede indicator dat de mensen in het boek in de verleiding kwamen met minderjarige seksuele partners en vervolgens werden gefilmd en gechanteerd als ze aan deze verleiding zouden bezwijken.  Donald Trump was ook een bezoeker van dit eiland, en waarschijnlijk zal de tijd leren of hij de verleiding heeft weerstaan of niet.

Aangezien Trump’s Russische onderzoeker Robert Mueller dicht bij Epstein stond, en aangezien de dochter van FBI-directeur James Comey deel uitmaakt van het team dat Epstein heeft gearresteerd, kunnen we er zeker van zijn dat de eventuele betrokkenheid van Trump niet zal worden overschaduwd.

http://stateofthenation2012.com/?p=109497https://www.linkedin.com/in/maurene-comey-09022897/https://twitter.com/alexsalvinews/status/1147728721383571461

De gevolgen van de arrestatie van Epstein zullen waarschijnlijk nog enige tijd aanhouden.  Echter, het feit dat hij werd gearresteerd en 2000 pagina’s informatie met betrekking tot zijn eerdere arrestatie en veroordeling openbaar zijn gemaakt, betekent dat dit niet onder het tapijt zal worden geveegd.  Het is dus een belangrijke overwinning op de Cabal.

In ieder geval is de strijd om de planeet als geheel, ondanks de overwinning in het Westen, nog lang niet voorbij.  Het lijkt er nu op dat de khazaren hun Iraanse slapende cellen activeren om de derde wereldoorlog te beginnen. Vergeet niet dat Marc Rich of Glencore Commodities (vergeven door Bill Clinton) tientallen jaren lang zowel Iraanse als Israëlische overheidsfunctionarissen betaalde uit de winsten van de “bom Iran”, de manipulatie van de olietoekomst, die door de Iraanse regering werd gemanipuleerd.

Wat dit schandaal heeft geopenbaard is dat er op het hoogste niveau van de Iraanse regering vijf columnisten van de Kazariaanse maffia zijn.  Dat is waarschijnlijk de reden waarom bepaalde Iraanse overheidsfunctionarissen nu plotseling nucleaire dreigementen uiten, samen met hun Khazariaanse tegenhanger Benjamin Netanyahu in Israël.

De Duitse Khazariaanse factie en hun EUSSR zullen waarschijnlijk nog steeds proberen om ook in Oekraïne en andere delen van Oost-Europa problemen te veroorzaken.  Vorige week hebben ze de hele wereld laten zien dat de EU geen democratische instelling is door het Europees Parlement te negeren en de Duitse minister van Defensie Ursula von der Leven als voorzitter van de Europese Commissie op te dringen.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/european-commission-president-ursula-von-der-leyen-juncker-eu-parliament-a8987841.html?utm_source=reddit.com

Ondertussen hebben de Britten er vorige week voor gekozen om de Europeanen eraan te herinneren dat ze nog steeds de technische mogelijkheden hebben om de Oostzee en de Middellandse Zee af te sluiten.  Zij hebben dit gedaan door het grootste Britse marinesquadron sinds de Eerste Wereldoorlog samen met schepen uit zeven geallieerde landen naar de Oostzee te sturen.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/royal-navy-drill-russia-baltic-sea-jef-military-drill-putin-penny-mordaunt-a8980386.html

Rond dezelfde tijd namen de Britten een Iraanse tanker in beslag die door de Straat van Gibraltar voer.

https://www.washingtonpost.com/world/middle_east/british-marines-seize-tanker-suspected-of-carrying-iranian-oil-bound-for-syria/2019/07/04/681458d2-9e65-11e9-83e3-45fded8e8d2e_story.html?utm_term=.7258cc2eedb6

Brittanië mag dan niet langer heersen over de wateren, maar blijkbaar kunnen ze nog steeds heersen over de Oostelijke Atlantische Oceaan.  Wij gaan ervan uit dat deze aanmatiging verband houdt met de lopende Brexit-onderhandelingen.

Het Amerikaanse leger, in tegenstelling tot de sabel-rammelende Britten, is een ontluikende alliantie met Rusland aan het vormen.  Blijkbaar heeft het overhandigen van een Amerikaans F-35 gevechtsvliegtuig aan de Russen geholpen om de deal te bezegelen. Dit is de christelijke alliantie die ze al lang van Rusland vragen.  Dat was de achtergrond van de ontmoeting van vorige week tussen de paus en Poetin, aldus bronnen van het Pentagon.

Dit zal zichtbaar zijn voor het publiek in wapenovereenkomsten.  “Om het militair-industriële complex nog verder op zijn kop te zetten, mag Trump Turkije, India en China geen sancties opleggen voor het kopen van Russische S-400 luchtafweerraketten, en Egypte, Irak, Qatar, Korea, Vietnam, Saoedi-Arabië en Marokko mogen volgen,” leggen de bronnen van het Pentagon uit.

Ook ,,in een G20-geleide boycot, annuleerde 2020 gastheer Saudi-Arabie”,  vijftig 737 MAX vliegtuigen in een belangrijke klap aan Boeing,” zeggen de bronnen.  “Veel luchtvaartmaatschappijen en vliegtuigverhuurders zoals Korean Air, Air Canada, Malaysian Airlines, Lion Air, Aeromexico, Flydubai, GOL, Virgin Australia, TUI, Singapore Airlines, Turkish Airlines, SpiceJet, GE, Mitsubishi (MUFG), Sumitomo (SMBC), Bank of China, en de China Development Bank kunnen dit voorbeeld volgen”, voegen ze toe.

Er zal ook de actie worden ondernomen door de Special Forces tegen de belangrijkste technologiegiganten Google, Facebook en PayPal, beloven de CIA en P2 vrijmetselaarsbronnen.  Dit, in combinatie met de bovengenoemde aanvallen op de China Lake faciliteit, maken die deel uit van het aan de gang zijnde offensief tegen de in Californië gevestigde satanische verbinding, zeggen ze. Voor wat achtergrondinformatie hierover, bekijk het volgende interview met een getuige van satanische infiltratie van het Amerikaanse leger in Californië.  Het gaat over een kolonel Michael A. Aquino, wiens naam we vaak zijn tegengekomen bij het onderzoek naar het verband tussen hoge financiën en satanisme.

Over satanisten gesproken, wij willen de lezers graag informeren dat onze website vorige week problemen veroorzaakte omdat onze webmaster, volgens de technisch/medische term, “zo gek als een fruitvleermuis” werd.  (Begrijp me niet verkeerd, ik heb niets tegen fruitvleermuizen; sommige van mijn beste vrienden zijn fruitvleermuizen, maar…. je begrijpt wat ik bedoel.) Serieus, maar het lijkt erop dat hij vergiftigd werd met PCP of engelstof door een honingval die door Japanse gangsters werd gestuurd, ingehuurd door de Khazariaanse maffia.  De PCP zat blijkbaar in een huidcrème die hij kreeg toegediend. Hij herstelt nu.

Dit is niet de eerste keer dat dit is gebeurd.  Eerder werd de Gnostische Illuminatie agent “Alexander Romanov” vergiftigd met PCP-doorregen marihuana nadat hij contact met ons had opgenomen.  In beide gevallen werden ze plotseling paranoïde en megalomaan. Ze begonnen ook alledaagse voorwerpen, zoals speeltoestellen, te zien als “Aarde-vernietigende superwapens” of “buitenaardse artefacten”.  Romanov herstelde uiteindelijk ook, maar werd ondertussen drie keer onvrijwillig opgesloten in psychiatrische ziekenhuizen.

We weten precies wie dit gedaan heeft en wat hun commandostructuur is.  Het pad leidt naar Zug, Zwitserland via bepaalde bekende agenten zoals Leo Zagami, Rothschild advocaat Michael Greenberg van de CSIS, agent Michael Cottrell, bepaalde leden van de Sumiyoshi criminele familie, enz.  Er zijn andere namen die ons bekend zijn, maar die we vooralsnog om operationele redenen achterhouden.

We willen ons verslag van deze week echter afsluiten met een meer optimistische noot door te wijzen op enkele goede nieuwsberichten.  Een daarvan was de lancering van een Afrikaans handelsblok dat 55 landen en 1,3 miljard mensen verenigt.

https://www.dw.com/en/african-leaders-launch-landmark-55-nation-trade-zone/a-49503393

De bevolkingsontwikkeling maakt duidelijk dat, terwijl het Aziatische tijdperk begint, India en Afrika, met hun veel jongere en groeiende bevolking, de volgende zullen zijn.

Tot slot werden we aangemoedigd door een rapport waarin een gebied ter grootte van China en de VS samen wordt geïdentificeerd dat niet wordt gebruikt voor landbouw dat gemakkelijk kan worden herbebost met inheemse bomen.  In het verslag wordt opgeroepen tot het planten van 1,2 biljoen bomen in deze gebieden als de goedkoopste manier om de vernietiging van het milieu een halt toe te roepen.

https://www.theguardian.com/environment/2019/jul/04/planting-billions-trees-best-tackle-climate-crisis-scientists-canopy-emissions

Dit lijkt misschien veel, maar deze schrijver heeft persoonlijk meer dan 300.000 bomen geplant (ongeveer 1.300 bomen per dag gedurende vier lente plantseizoenen van in totaal 240 dagen).  Dit betekent dat er slechts met 4 miljoen mensen minder dan een jaar nodig zou zijn om 11% van het landoppervlak van de wereld te herbebossen. Het laat zien hoe gemakkelijk we de problemen van de planeet zouden kunnen oplossen als we competent leiderschap zouden hebben.

Daarom is het zo belangrijk om de Cabal van religieuze fanatiekelingen te verslaan die proberen de derde wereldoorlog te beginnen.  Daarom moeten we vechten tot de overwinning.”

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Martien (wakkeremensen.blogspot.com)

Update 12 juni 2019: in dit interview van Chris Door (Operation Disclosure) met Benjamin Fulford gaat Fulford nog wat nader in op zijn laatste bericht (zie hierboven):

“Groeten aan iedereen. Dit is “Truth is Out” en ik ben Chris Door.

We hebben vandaag een zeer belangrijke gast bij ons die Benjamin Fulford heet. Hij is al vele jaren journalist voor het tijdschrift Forbes en hij is de eigenaar van de website Benjaminfulford.net. Hij is ook de woordvoerder van de White Dragon Society, die vele groepen omvat van het leger tot de regeringen in veel verschillende landen die proberen de planeet te bevrijden van de controle van de Cabal, beter bekend als Schaduw Regering of de Deep State.

De val van de 3 obelisken betekent de militaire controle over de wereld door de Earth Alliance van Washington D.C. met de groet aan de Amerikaanse Trump toespraak op 4 juli, de financiële controle van de City of London met de Brexit, wat betekent dat Engeland een scheiding aanbrengt tussen de dictatuur van de EU en de wereldbankiers en de religieuze controle met de obelisk van het Vaticaan. Dit betekent de overwinning van de Earth Alliance.”


. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Enorme overwinning nu alle drie de machtsobelisken vallen: Washington, Londen en Rome.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *