Miljardair en pedofiel Jeffrey Epstein gearresteerd: het begin van het einde voor de Cabal?

Jeffrey Epstein

Een klein berichtje in de media vandaag, maar met wellicht grote gevolgen: Jeffrey Epstein is in New York gearresteerd en moet morgen voor de rechter verschijnen.

Er is nog niet bekendgemaakt waar hij precies van verdacht wordt, maar verwacht wordt dat hem o.a. vrouwenhandel – ook wel “sex trafficking” genoemd – en het misbruiken van minderjarige kinderen ten laste gelegd zal worden.

Voor soortgelijke feiten is Epstein in 2008 ook al eens veroordeeld, maar in plaats van een levenslange gevangenisstraf kwam hij er toen vanaf met slechts 13 maandjes brommen, omdat hij een deal kon maken met de openbaar aanklager van Florida.

Hierbij mocht hij de gevangenis overdag gewoon verlaten, hij hoefde er alleen maar te slapen. Iets wat destijds kwaad bloed zette bij de slachtoffers, omdat die vonden dat er sprake was van klassenjustitie (Epstein is een steenrijk man).

De arrestatie vannacht werd uitgevoerd door de FBI in samenwerking met een speciale afdeling van de New Yorkse politie, de NYPD Crimes Against Children Task Force.

De 66-jarige oud-investeerder en miljardair Epstein is in Nederland nauwelijks bekend, maar staat in de VS bij veel mensen te boek als DE exponent van het enorme pedofiele netwerk dat er bestaat in de VS en daarbuiten, met name onder de zogenaamde elite.

Epstein maakte met grote regelmaat met zijn privé-vliegtuig vluchten naar zijn eigen eiland, Little Sint James geheten, dat onderdeel uitmaakt van de US Maagdeneilanden ten Oosten van Puerto Rico in het Caribisch gebied.

Bill Clinton

Hierbij werd hij door de jaren heen volgens getuigen vergezeld door allerlei celebrities, zoals Bill Clinton, de Britse Prins Andrew (broer van Prins Charles), politicus Ted Kennedy (inmiddels overleden), de bekende Amerikaanse advocaat Alan Dershowitz en de acteurs
Alec Baldwin, Kevin Spacey en Ralph Fiennes. Er wordt gezegd dat alleen Bill Clinton al tientallen keren meevloog in Epstein’s jet.

Bill Clinton: vaste klant op de “Lolita Express

Deze vluchten staan bekend als de “Lolita Express” en zijn eiland als “Pedo Eiland” of “Orgie Eiland”.

Na zijn eerdere ‘gevangenisstraf’ is Epstein de laatste jaren constant de hand boven het hoofd gehouden door de Amerikaanse justitie, ondanks dat er steeds nieuwe aanklachten tegen hem kwamen van slachtoffers en andere getuigen.

In december vorig jaar moest hij weliswaar even voor de rechter verschijnen wegens opnieuw beschuldigingen van pedoseksuele activiteiten, maar toen kwam hij er vanaf met slechts een boete. Die kon hij lachend betalen, gezien zijn enorme vermogen.

Bij deze zaak werden er tal van getuigen genegeerd en ogenschijnlijk opzettelijk buiten de rechtszaal gehouden. Voor sommigen kwam dit niet eens meer als een verrassing, omdat inmiddels steeds duidelijker werd dat er ook veel rechters, hoge ambtenaren en politici in de VS tot het pedofiele netwerk behoren. En die houden elkaar voortdurend uit de wind.

QAnon

Dat hij nu toch gearresteerd is en morgen, maandag 8 juli 2019, voor de rechter moet verschijnen, zegt waarschijnlijk veel over wat er zich momenteel achter de schermen afspeelt.

Dit zijn de activiteiten waar de mysterieuze bron “QAnon” (ook wel kortweg aangeduid als “Q”) regelmatig over rapporteert, de activiteiten van integere mensen binnen politie en justitie die bezig zijn om in het diepste geheim het hele pedofiele netwerk bloot te leggen.

“Q” geeft af en toe hints waaruit zou blijken dat ook President Trump betrokken is bij dit ‘droogleggen van het moeras’ (“Drain the swamp“), vandaar dat zich onder het publiek bij de rally’s van Trump ook vaak toeschouwers bevinden die bordjes met “Q” omhooghouden.

Dit alles moet binnenkort gaan leiden tot het arresteren van tal van verdachten, hoe hooggeplaatst of bekend die ook mogen zijn.

Hiertoe zijn er de afgelopen twee jaar meer dan 100.000 verzegelde dagvaardingen gecreëerd, die pas geopend zullen worden als het onderzoek voldoende afgerond is en het netwerk in kaart gebracht is.

Met name de Clintons, de gebroeders Podesta, de Bushes, Dick Cheney en allerlei Hollywoord-figuren hebben naar verluidt reden om zich zorgen te gaan maken.

Ontploffingen

Dit geldt uiteraard ook voor Jeffrey Epstein, en er zijn aanwijzingen dat hij zich daar ook al enige tijd bewust van is, omdat omwonenden het afgelopen jaar verschillende vreemde ontploffingen gehoord hebben op Epstein’s eiland. Ook zijn er meerdere branden geweest.

Het klonk alsof men bezig was om ondergrondse ruimtes op te blazen, die mogelijk dienden voor allerlei duistere praktijken. Wellicht hoopte men op deze manier zoveel mogelijk sporen uit te wissen.

Wanneer de golf aan arrestaties plaats zal gaan vinden is vooralsnog onbekend, maar deze arrestatie van Jeffrey Epstein kan waarschijnlijk wel gezien worden als een belangrijke stap in dit proces.

De reguliere media die deel uitmaken van de Cabal (o.a. CNN, MSNBC, ABC, New York Times en Washington Post) zullen namelijk ongetwijfeld alles uit de kast gaan trekken om dit onderzoek onderuit te halen en te bestempelen als een actie uit de koker van Trump om politieke tegenstanders te beschadigen in de aanloop naar de verkiezingen van 2020.

Van deze Epstein kunnen de media gezien zijn eerdere veroordelingen echter onmogelijk ontkennen dat hij inderdaad een pedofiel is, vandaar dat hij de aangewezen persoon lijkt om de golf van arrestaties mee in gang te zetten.

De aanklacht tegen Epstein zal morgen bekendgemaakt worden via het openen van één van de verzegelde documenten. Daarnaast zullen er meer dan 100 documenten over Epstein geopend worden waarin mogelijk andere (bekende) pedofielen bij naam en toenaam genoemd zullen worden.

Of dit inderdaad de aanzet gaat vormen tot de golf van aanklachten waar o.a. QAnon de afgelopen twee jaar over bericht heeft, zal de komende maanden moeten blijken. Maar alles wijst erop dat, zoals het Amerikaanse gezegde dat zo beeldend omschrijft, “the sh*t is about to hit the fan” 🙂

. . .

19 reacties op “Miljardair en pedofiel Jeffrey Epstein gearresteerd: het begin van het einde voor de Cabal?

 1. Er wordt één naam ( bewust?)vergeten> Trump was ook een regelmatige bezoeker van Epsteins plezier eiland !
  Is het omdat jullie , redactie, Q anon, wat nl. een psyop controlled opposition is , willen aanhalen , en Trump ze steunt om het moeras te ledigen? Dat moeras waar hij zelf ook in zit . .How convenient voor hem .Juist ja ..Just saying !

  1. beste ‘cleopatra’, bedankt voor je reactie. het is ons bekend dat trump epstein inderdaad ook kent, maar dit dateert uit de tijd vóórdat epstein bekend kwam te staan (en veroordeeld werd) als pedofiel. trump is volgens onze informatie één keer op epstein’s eiland geweest, maar hij verbrak alle banden met epstein zodra hij in de gaten kreeg dat daar ook zaken gebeurden die het daglicht niet konden verdragen.

   later heeft trump epstein zelfs een keer uit zijn golfresort mar-a-lago laten zetten toen hij hem daar ontdekte. trump (en trouwens ook zijn dochter ivanka) zijn felle tegenstanders van vrouwenhandel, wat ook wel blijkt uit het feit dat trump hier begin dit jaar een wet over ondertekend heeft (https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/president-donald-j-trump-fighting-eradicate-human-trafficking/).

   en “Q” een psy-op? ieder z’n mening, maar gezien het feit dat de amerikaanse gecontroleerde media QAnon constant proberen weg te zetten als een samenzweringstheorietje, denken wij niet dat dit klopt. dit wordt o.a. ook gevalideerd door het feit dat Q af en toe foto’s bij zijn posts plaatst van overheidsprojecten e.d. die nergens anders op het web te vinden zijn (dit kun je checken via websites als tineye.com). dat geeft wel aan dat het hier om een authentieke bron moet gaan.

   dit wordt ook onderschreven door bronnen als david wilcock en corey goode, die wij tot de meest betrouwbare rekenen die er te vinden zijn.

   maar zoals gezegd, als jij denkt dat Q tot de “bad guys” behoort, ben je daar natuurlijk vrij in!

   1. Ook de niet de geïnfiltreerde en gecontroleerde alternatieve media en reporters zijn van mening dat Q een Psyop is. Niburu.co bijvoorbeeld, heeft er in een aantal artikelen scherpe uitleg over, zoek en gij zult vinden..Bovendien voert Trump nog steeds heel braaf de orders uit van zijn overlord in Israel. Trump is slechts de rattenvanger.( David Icke kan dat bijv. heel goed uitleggen) Ook Corey Goode vind ik niet betrouwbaar, kan ik lang of kort over zijn maar daar is ook het e.e.a over te vinden bij de niet gecontroleerde geïnfiltreerde media.. gewoon iets meer je best doen , zoek en gij zult vinden.

 2. Er was een tijdje geleden al eens een document geopenbaard van een zwart boekje van J.E. maar daar was het meeste van weg gestreept. Er is een ander document geplaatst waar niets op weg is gestreept. Er staan voor veel mensen waarschijnlijk wel bekende namen in. Bij de H is ook een bekende Nederlandse naam te vinden. https://tinyurl.com/y4xkxr24

 3. Ohm namo narai !

  Je kunt er kort en lang over doen, maar een volk dat voor tirannen zwicht verliest meer dan lijf en goed dan dooft het licht…

  Om de arrestatie van ‘de heer’ Epstein te vieren was ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens op een feestje.
  Op 13 juli 2019 om 23.00u werd ik door een studentje psychologie binnen een paar minuten al weer met complottheorieën in het beklaagden bankje gezet…

  Na Sumatra tsunami 2x , Christchurch 2x , Zeerijp 2x en Ternate [Ambon] nu minstens 3x 2x te laat in Ternate…
  Binnen 12 uur lokale tijd was het dan ook goed raak met die aardbeving bij Ternate [Ambon].
  Mijn kritiek op een geneeskundige wetenschap met medische zegeningen als; aderlaten, elektroshocks, lobotomie, Mk-Ultra, eugenetica en Sociale engineering nogmaals ventilerend.
  Met pioniers als Mengele en Gothlieb voor mij nog steeds een duivelse wetenschap.

  Met name op de faculteit der psychologie in Groningen hadden ze [na alles] nu wel beter kunnen weten.

  Gevolgd door een bliksemse donderbui [met hagel] precies een maand later 13 augustus 2019 had ik hiermee mijn zegje als AardbevingsGroninger en donder en bliksempredikant weer gedaan.

  Sinds Epstein zichzelf heeft gewurgd zijn complottheorieën nu gelukkig voor iedereen vrij eenvoudig toegankelijk.

  Dan kan ik nu na ongeveer 25 jaar eindelijk weer eens terug komen op mijn waanvoorstellingen van begin ’90.

  Volgens mij heb ik ‘de heer’ Epstein gesignaleerd in het centrum van Groningen in het begin van de 90er jaren.
  Hij was in het gezelschap van, of op en om en nabij Jimmy Savile, Demmink, George Soros, Beatrix, Mabel, Friso, van Korlaar, Berlijn, een de Rothschild, de bisschop en andere hoogwaardigheid bekleders, destijds aan de studie in Groningen.

  Het was in de tijd van het I.R.T. van Traa en Dutroux.

  Dit nogmaals in reactie op hun 9e cirkel moloch diensten in Groningen .

  Bedankt!

  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

 4. Ohm namo narai !

  Tussen 1967 en 1997 ben ik herhaaldelijk dermate onhoffelijk en onbehoorlijk benaderd dat ik u hiervan de verdere details zal besparen .
  Het werd onoverkomelijk toen ik weer met de zelfde zaken te maken kreeg terwijl we net een pril gezinnetje hadden in het begin van de 90er jaren ..
  Een aantal hooggeplaatste personen met hun internationale gevolg in hun kielzog, een groot aantal inmiddels veroordeelde pedofielen, waren destijds in Groningen aan de studie.
  Tot overmaat van ramp kwam ik hierdoor op een 9e cirkel voorstelling terecht.
  Een voorstelling waar (je) je geen voorstelling van kunt maken.
  Als gevolg hiervan kreeg ik 1995 een uiterst ongeloofwaardige en niet te bewijzen diagnose toegeschreven.
  Mijn klachten betroffen mijn ervaringen rond seksueel kindermisbruik en mijn vrees dat mijn kinderen het zelfde lot zou treffen.
  Mijn klachten werden niet serieus genomen.
  In combinatie met dwangmedicatie, het voorafgaande en andere complicaties leidde dit tot agressieve uitingen van mij .
  Dit liep uit op een dwangopname en een veroordeling van mij, eind 1997 .
  Daar werd het allemaal niet veel beter van want ik kreeg telkens weer met dezelfde personen te maken.
  Tot die tijd had ik nog een blanco strafblad.

  Voor, tijdens en na mijn veroordeling waarschuw ik voor 9-11 en Sumatra Tsunami Kerst 2004.
  Begin maart 2004 vertrek ik voor langere tijd naar India en loop daar via Ujjain Khumba mela na die 2004 Kerst tsunami de tempel in.
  Tijdens het Khumb, halverwege 2004 had ik ze daar al verteld over die te verwachtten ´natuurramp´ met Kerst 2004.
  Ik krijg daar dan na die Kerst tsunami in 2004 terecht een mooi baantje in de Tempel.
  Om mij verder te bekwamen in Tsunami´s Aardbevingen en donderbuien .
  Iets wat ik zelf eigenlijk nooit voor mogelijk had gehouden tot en met Kerst 2004.
  Na wat heen en weer gereis ben ik in 2010 weer terug in Nederland.
  Stuitende op een muur van valse onwetendheid en echte onwil .
  Ik had ze hier immers voor vertrek over die Kerst tsunami verteld en later bij een kort verblijf in het slaaphuis eind 2008 over L’Aquila aardbeving April 2009 !?
  Aardbevingen zijn legitiem als gerechtelijke uitspraken ter ondersteuning van Gods dienaren tegen onder andere die van de satan en zijn personeel .

  Na terugkomst in Nederland begin ik een carrière als blogger op internet, mede omdat ik daar als vrijwillig jongerenwerker in 1981 al afspraken over had gemaakt .
  Dit in verband met schrijnende klachten die we destijds kregen van jongeren die met name uit rijksinstellingen waren weggevlucht .
  In verband met een geheimhoudingsverklaring die door sommige sociaal werkers was ondertekend voor de duur van 30 jaar, hadden we dertig jaar later op internet afgesproken.
  In de tijd dat nog bijna niemand een computer had.
  In India en andere landen hadden we inmiddels al veel voorbereidend werk gedaan .
  Vanuit mijn positie in de Tempel kreeg ik daar uiteindelijk in de praktijk nou eenmaal meer voor elkaar dan hier destijds in Nederland.

  Ik ga op de diverse blog sites vrolijk door met tsunami´s , aardbevingen , onweer en vulkanen en ben de gebeurtenissen vaak ver vooruit.
  Inmiddels vrijgegeven rapportjes geven mij hierbij in één beweging meer inzicht in de problematiek.
  Met een korte terugblik hierop refererend aan blogjes als:

  Jammer dat de Pedopausen niet zo goed naar hun Penopauze hebben geluisterd .

  Nog voor Paus Ratzinger als de gesmeerde bliksem het Vaticaan uitvloog, compleet met bliksem inslag en gedonder in het Vaticaan.
  Daaraan toegevoegd het donder en bliksem concert van 2014.
  Te beginnen op 5 December 2013 tot en met 13 november 2014 .
  Onder het motto van: de satan in de Popmuziek ? Alsof de duvel er mee speelt !
  Er worden, zoals vooraf gemeld op en om en nabij speciale datums, feestdagen en met name op Popconcerten beste donderbuien afgeleverd .
  Nauwkeurig bijgehouden op de diverse blogsites.
  Mijn grieven hier in Nederland op de huidige Bananen monarchie, de pedocratie en de door GGZ ers vervangen inquisitie ventilerend .
  Mooi voor een inmiddels gevorderd Tsunami, aardbevings, vulkanen en donder en bliksempredikant .

  Ik beschouw Nederland inmiddels als een middeleeuws inquisitie staatje, een bananen monarchie naar zuid Amerikaans model .

  Mijn vrouw en kinderen heb ik sinds eind 1997 nauwelijks weer gezien.

  Het gaat iedereen in mijn directe omgeving schijnbaar onopgemerkt voorbij en men houd tegen beter weten in vol mij niet te geloven .
  Om die reden kunnen ze bij mij dan ook geen aanspraken maken op de voordelen van de door mij afgeleverde bewijsvoeringen in de vorm van Tsunami’s, aardbevingen en donderbuien.
  Dat zou immers geheel tegen hun handelen dus hun wil indruisen.
  Het zou hun diagnose ontzenuwen, dus hun hieruit voortvloeiende gerechtelijke uitspraken illegitiem .
  Hierbij wijs ik nogmaals op Sumatra Kerst tsunami 2004 en L’Aquila aardbeving half April 2009 .
  Eind vorig millennium waren Tsunami’s en Pausen in onze kringen nog vrij onbekende fenomeentjes.

  Vandaar het volgende . Ter verdediging en-of ter ondersteuning.

  De gegeven datums en data zijn ter indicatie .
  Let hierbij s.v.p. niet op een paar uurtjes, een paar dagen of een paar kilometer.
  De gegeven feiten ter verificatie en staan verder niet ter discussie.

  7 plus 2 x 7 jaar na mijn veroordeling Sumatra tsunami.
  Ongeveer 7 jaar na vertrek Japan tsunami en weer 7 jaar daarna onweer in Nederland .
  Idem ca. 25 jaar na dato op de walpurgisnachten 22 en 30 April.
  Het venijn zat ´m uiteindelijk eind 2018 gedeeltelijk in die Kerst aardbevingen en vulkanen in Zuid Italië .

  Met het venijn bedoel ik kortweg gezegd de satan en zijn personeel.
  Met onder andere , De Rothschilds , De bohemian grove club , vrij metselaars en inrichtingen diensten* aan de ene kant en aan de andere kant de koningshuizen , 9e cirkel , ndrangetta en RK Kerk.
  Ruwweg gezegd; fascisten en satanisten .
  Mensen die het , om hun talenten , intelligentie en capaciteiten te compenseren op een akkoordje met de satan hadden gegooid .
  Iets waar ze hier in Nederland zonder schroom overal openlijk vooruitkomen .
  Zodanig zijn zij verworden tot duivelse zielen en satanische geesten, die met geen mogelijkheid voor rede vatbaar zijn .
  Met visuele excessen zoals de satanskerk, hellraizer feesten en de vele onzichtbare geheime genootschappen.
  De duistere machten achter de schermen en de (zodoende door de oververtegenwoordigde Roomse kerk en satanische geheime genootschappen gedomineerde) overheden
  Zowel psychiaters als de juristen kunnen geen of maar schaarse bewijzen leveren van hun door satanisten gemanipuleerde veroordelingen .(zie hiervoor: gaslightning)
  Belangrijk hierbij zijn de datums van de geleverde feiten .
  Zodat van reactie geen actie en van actie geen reactie kan worden gemaakt.

  De duistere machten achter de schermen en de overheden .

  Ze kunnen hun eigen diagnoses niet bewijzen, doen de door mij geleverde bewijsvormingen als de duivel teniet of trachtten die als de satan ten eigen bate te gebruiken .
  Beletten mij het spreken en trachtten mij het zeggen te doen .
  Schijnen over mijn hebben en willen te kunnen beschikken en worden om die redenen door mij voor religieus en spiritueel zwakzinnig verklaard .
  Blijkbaar niet in staat om hun eigen geloofszaken naar behoren te kunnen behartigen .
  Zo zijn ze hier in al hun ijver voorbij gegaan aan een groot aantal fundamentele geloofsprincipes .
  Kunnen zodoende bij mij geen beroep doen op de voordelen van de door mij geleverde bewijsvoeringen.
  Het zijn niet hun argumentaties of bewijzen tegen mij .
  Hebben zo hun eigen kliek op voorhand uitgeprocedeerd en dood gezwegen .
  Ze zijn tegen beter weten in niet tot inkeer gekomen en hebben zo hun leven niet kunnen beteren.
  Omdat het niet veel meer zijn dan domme lafbekken en leugenaars.
  Ik heb het hier nogmaals over ,ruwweg gezegd, fascisten, satanisten en hun poortwachters bij de overheid.

  De meeste datums en data waren ver vooraf door mij te kenen gegeven en probeer hiermee al Hindoe Babba onder andere het bewijs te leveren dat God bestaat .
  Dit is inmiddels door veroordelingen en andere omstandigheden onlosmakelijk aan mijn persoon verbonden.
  Zoals je dat al duidelijk kon opmaken uit het hieraan voorafgaande stukje tekst.

  ! Wel wil ik voorop stellen dat God natuurlijk zelf op zo’n manier van zijn bestaan laat weten !
  Nog nooit eerder vertoond in Nederland.

  Van kleinere orde maar van groot belang en ter verificatie;

  Soms op speciaal verzoek aan en van de allerhoogste Goddelijke macht op maat afgeleverd, op verjaardagen ter ondersteuning of ter verdediging .
  Sommige uitspraken zijn hierbij tweeledig.
  Die donderbui van 8 maart 2018 op iemand zijn verjaardag en 14 jaar na vertrek …
  Die donderbuien ca. 25 jaar na dato op de walpurgisnachten 22 en 30 april waren ook recentelijk bedoeld tegen die groepsstalkers van de inlichtingen diensten*.
  Mensen die 50 jaar aaneengesloten overladen met verontschuldigingen en vol beloftes ”even” komen kijken en nog wel ”even” zullen zien.
  Zodat ze er wel even ” iets over kunnen zeggen ”, van alles dachten maar nooit iets hebben geweten.
  Mensen die in de praktijk uitsluitend en alleen maar vragen stellen.
  Vol verontschuldigingen en beloftes met hun tekortkomingen, onwetendheid en incompetentie argumenteren.
  Domme vragen tot in den treuren herhalen. (zie : N.T.T.)
  Hun argumentaties betreffen hierbij vaak niet veel meer dan een paar lettertjes of een paar loze woorden .
  Ja maar .. ik dacht
  Ik ben..
  Ik heb …
  Ik wil ..
  En het nog even vlug veranderen van 4 lettertjes niet in 3 lettertjes wel t.a.v mijn persoon als het over het al dan niet geloven van bewijs gaat.
  Een verschil van welgeteld 1 lettertje .
  Bijna altijd gaat hier het onontkoombare, geërodeerde en inmiddels onacceptabele ”sorry” aan vooraf.
  In al hun arrogantie om in ruil voor hun praktijken, veroordelingen en valse ongeloof nog een enkeltje naar de Hemel of het Paradijs gegarandeerd te kunnen krijgen van mij.

  Personen die op zo’n manier mijn ideeën te gelde hebben gemaakt zonder mijn toestemming vallen dan ook onder de DSM5 gebruikers.
  Hun praktijken kennende geloof ik niet wat ze zeggen.

  23 Juni onweer Nederland en een half jaar na dato ,waar het allemaal ooit eens begonnen was, aardbeving Zuidlaren 23 december 2016 .
  St.Maarten en St.Maarten met Kerst .
  Als de zee er rijp voor is i.v.m. die aardbevingen in en nabij Zeerijp 8 januari en 13 April 2018 .
  De onweersbuien zoals 8 maart 2018 (14 jaar na vertrek ),
  13 November 2015 plus 22 en 30 April 2018 zijn gemakkelijk te verifiëren.
  De aardbevingen die ik ver vooraf te kennen had gegeven zijn o.a. nogmaals Sumatra Tsunami 2x , L’Aquila Italië April 2009 , Christchurch 2x , Nepal en vele andere .

  Zoals beloofd op o.a. 9 for news is er met Pasen inderdaad een Hemelpaleis op aarde neergedaald !

  Dit bovenstaande is officieel gedeeltelijk te verifiëren in observatie rapporten en gerechtelijke stukken opgemaakt tussen 1967 – 1995 – 1997 en na 2008 te Groningen en Zuidlaren .

  Voor de regio ,
  Zomer 2015 Noordlaren 2018 Noordenveld .

  Moge mijn vrienden naar de Hemel gaan en mijn vijanden naar de hel …
  Ik gooi ze een donderbui op hun kop vooraf en een aardbeving op hun kop achterna !

  13 november 2015 Onweer in Nederland [aansluitend op 2014] . 1 jaar na dato (2016)aardbeving in Nieuw Zeeland. 1 jaar daarna Costa Rica en Iran Irak border en tot slot 25 november 13 november retour dit jaar .

  Wetende dat ik die aardbevingen en donderbuien niet uit mijn binnenzak haal beschouw ik hiermee, hoe je het ook wend of keert , het bestaan van God als bewezen .

  Daarom lijkt mij het logische gevolg hiervan dat, zoals in de praktijk is gebleken, zowel uw grondwet als wel uw roomse kerk bijbel vervangen worden door de DSM5 bijbel.
  Daar hadden ze tot nog toe het meeste aan gerefereerd .
  In de openbaringen van de DSM5 bijbel is middels opgenomen dat alle DSM5 bijbel gebruikers en-of iedereen die daarmee zijn voordeel heeft gedaan voor religieus en spiritueel zwakzinnig worden verklaard.
  Omdat zij zo massaal de satan hadden verkozen en tegen beter weten in halsstarrig volhouden mij niet te geloven.
  Dit is inmiddels met gerechtelijke uitspraken op de schaal van richter onderstreept bekrachtigd .
  Ter bescherming van hun omgeving en van zichzelf wordt ze daarom een dwangopname in de hel aangeboden voor de duur van 1000 jaar .
  Zij zijn hiermee dan ook mooi gezegend .
  Diverse personen zijn dan ook met een donderbui en-of aardbeving op hun geboortedag mooi gefeliciteerd.
  Ik kan ze wel als getuigen voordragen maar het probleem hierbij is dat we elkaar blijkbaar niet op ons woord kunnen geloven.
  Zij zeggen mij niet te geloven en vanuit mijn positie bekeken heb ik geen enkele reden om hun wel te geloven.
  Hun praktijken kennende geloof ik niet wat ze zeggen.

  Ondanks herhaaldelijk verzoek heb ik nog steeds geen correspondentie of andere schriftelijk stukken mogen ontvangen .

  Bedankt voor je aandacht.
  Met vriendelijk groet.
  Bernhard Schat
  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  * Note :
  Onder de code naam `Operatie paperclip` , zijn vlak voor het eind van de 2e wereldoorlog via het Vaticaan een groot aantal hoge nazi´s naar Amerika weggemoffeld .
  Daaronder kampbeulen als Mengele (dr.Green), Gothlib en geleerden als Werner von Braun ( Rocketeers ) en meer van dat soort engerds .
  In het geheim hebben zij hun experimenten voortgezet resulterend in projecten als MK Ultra, Project Monarch, Gaslightning en Operatie Mockingbird.
  De delta programmering van MKUltra is dan ook uiteindelijk mijn eigen diagnose onder de noemer van trauma based mind controle .

  Conclusie:

  Terwijl er door minstens 100 verschillende ambtenaren bijna 50 jaar is gewerkt aan mijn dossier en zij hierbij minstens een halve kilometer aan rapportages hebben aangelegd, is hier bij navraag niet veel meer van over dan een halve pagina .
  De helft hiervan beslaat dan weer, en nog steeds , die stigmatiserende, maar niet te bewijzen diagnose .
  Er van uitgaande dat ik die resterende kwart pagina dan zelf ook wel had kunnen schrijven, zeggen ze hiermee dan ook meer over zichzelf dan over mij .
  Ik wens dan ook onder andere om die redenen verder niet zo stigmatiseren te worden weggezet als gepland door telkens weer een nieuwe ambtenaar die van niets schijnt te weten .
  Omdat mij inmiddels aan alle kanten vakkundig de mond is gesnoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *