Leuk spelletje: post een link en word LIVE gecensureerd door Facebook!

Facebook-censuur

De censuur van de tot de Cabal behorende ‘Big Tech’-bedrijven in Amerika waar we bijna allemaal dagelijks gebruik van maken, zoals Facebook, Google, Amazon, Pinterest, Twitter en Paypal begint zo langzamerhand bijna groteske vormen aan te nemen.

Waren eerder websites die regelmatig informatie publiceren die de elite niet bevalt zoals Infowars.com, WeAreChange.org en Naturalnews.com al het haasje, onlangs kwamen daar o.a. de websites van medisch deskundige Dr. Mercola, natuurlijke geneesmiddelen-site GreenMedInfo.com en onze eigen favoriete voedingsdeskundige Juglen Zwaan nog eens bij.

Opeens zijn ze bijna nergens meer terug te vinden op Google en/of worden ze op andere manieren geblokkeerd.

Ook de Amerikaanse bewustmakende website Waking Times onderging dit lot.

Probeer het zelf

Om de wereld te laten zien dat er echt sprake is van censuur en niet één of andere fout in algoritmes of bot-instellingen, heeft Waking Times nu een lijst van 79 van hun artikelen opgesteld die je zelf kunt uittesten op Facebook.

Je krijgt dan onmiddellijk een melding van het bedrijf van Mark Zuckerberg dat deze informatie “ingaat tegen hun community standaard“, zonder enige verdere uitleg. Oftewel: regelrechte censuur dus.

Probeer het zelf ook uit! En ervaar hoe het is om live gecensureerd te worden. Facebook stelt regelmatig het belangrijk te vinden dat de bezoeker een ‘optimale gebruikerservaring‘ beleeft, dus hopelijk bevalt het je 🙂

Alternatieven

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die dit niet meer pikken en alternatieven oprichten voor deze (nu nog) populaire internetdiensten. Ben je bijvoorbeeld wel klaar met Google? Dan vind je hier een lijst met alternatieven voor al hun produkten.

Als ‘Big Tech’ doorgaat met de huidige trend, zullen er de komende tijd vast nog wel meer bijkomen!

Bron: WakingTimes.com

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *