Benjamin Fulford: “Khazariaanse mafia’s Satanische zomerzonnewende Iran-offering gaat averechts van start.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De laatste poging van Khazariaanse Satanisten om de Derde Wereldoorlog in Iran te ontketenen, is op spectaculaire wijze mislukt. Wat er gebeurde was dat de Amerikaanse president Donald Trump, die orders opvolgde van Satanische Chabad pseudo-joden, die op 21 juni een massale aanval op Iran verordende, een dag van een satanische zomerzonnewende vuuropoffer, maar het Amerikaanse leger weigerde hem te gehoorzamen. Uiteindelijk kwam het enige vuuroffer in de vorm van enorme explosies bij een olieraffinaderij in Philadelphia die plaatsvond op hetzelfde moment dat de aanval op Iran zou hebben plaatsgevonden. 

Dit gebeurde toen Iran een Amerikaanse drone in zijn luchtruim neerschoot, terwijl zij opzettelijk niet een bemand Amerikaans vliegtuig neerschoten dat de drone begeleide. Om hun gezicht te redden, publiceerden de Khazariaanse marionettenmeesters van Trump belachelijke nieuwsberichten waarin ze zeiden dat ze Iran hadden geraakt met een “vergeldings digitale aanval.” Wat ze hadden moeten zeggen was een “vergeldings fake nieuws aanval”.

Iran is zelfs zeer terughoudend geweest, aangezien de opslagfaciliteiten voor olie in zijn grootste containerhaven op 5 juni in brand stonden, terwijl op 7 juni zes Iraanse koopvaardijschepen vrijwel gelijktijdig in twee Perzische Golfhavens in brand werden gestoken door “brandbommen” van ” onbekende oorsprong. “

https://www.zerohedge.com/news/2019-06-18/declassified-sino-russian-masterplan-end-us-dominance-middle-east

Pentagonbronnen zeggen dat Israël de waarschijnlijke dader van deze aanvallen was, en er werd een directe lijn gelegd tussen het Amerikaanse Centrale Commando en de Iraanse Marine om ervoor te zorgen dat dergelijke provocaties van derden niet zouden resulteren in oorlog tussen de VS en Iran.

In een verwante beweging werd de Amerikaanse waarnemend Minister van Defensie Patrick Shanahan ontslagen “omdat hij opdook op een lijst van mensen die gecompromitteerd waren door de Khazariaanse maffia”, zeggen MI6-bronnen. In het bijzonder was hij nauw betrokken bij de ‘bewapening van burgervliegtuigen door Boeing’, zijn oude werkgever. Met andere woorden, hij was betrokken bij de Maleisie Air Vlucht 370/17 massamoord en nucleaire chantage-incident, zeggen de bronnen.

Het Amerikaanse leger blijft ook niet bereid om een Minister van Defensie te leveren aan, of orders op te volgen van, de Trump-administratie. In plaats daarvan “stuurt het leger zijn oudere staatsman, voormalig Staf Chef Voorzitter Admiraal Mike Mullen, om oorlog met Iran tegen te werken op ABC,” zeggen bronnen van het Pentagon.

Zelfs oude Trump-aanhangers beginnen zich eindelijk te realiseren dat de president persoonlijk is gecompromitteerd en gechanteerd door de Satanische Chabad-sekte waartoe zijn schoonzoon Jared Kushner behoort. Deze fanatici geloven dat ze een oorlog tussen Iran, China en Rusland (Gog) en de G-7 (Magog) moeten veroorzaken om een oorlog te beginnen die 90% van de mensheid zal doden en hen in staat zal stellen de rest tot slaaf te maken.

Trump springt ondertussen heen en weer als een pingpongbal, afhankelijk van hetzij de laatste persoon met wie hij sprak was een Amerikaanse militaire patriot of een Khazariaanse satanische gangster.

Over Noord-Korea krijgt Trump gezonde instructies van het Amerikaanse leger. Daarom kondigde de Noord-Koreaanse hoogste leider Kim Jong-un aan dat hij een “brief met uitstekende inhoud” van president Trump had ontvangen en dat “hij serieus zou nadenken over de interessante inhoud.”

http://www.kcna.co.jp/index-e.htm

Volgens White Dragon Society-bronnen in het Witte Huis, stelde de brief voor

het Koreaanse schiereiland te verenigen, waarbij Kim de symbolische leidende rol van Keizer wordt aangeboden, terwijl de Zuid-Koreaanse President Moon Jae-in President wordt die verantwoordelijk is voor het dagelijkse bestuur. Het Amerikaanse leger zou zijn bases in Zuid-Korea behouden, maar ten zuiden van de 38e breedtegraad in het verenigde Korea blijven, zeggen de bronnen. Chinese president Xi Jinping beloofde ook Chinese economische hulp voor het verenigde Korea, zeggen Chinese overheidsbronnen.

Bronnen in de Japanse Yatagarasu, of Three Legged Crow geheime genootschap, bevestigden dit en voegde eraan toe dat het werk zou beginnen aan een tunnel die Japan met Korea zal verbinden, zodra het schiereiland verenigd is. De bronnen voegden eraan toe dat Korea een verenigd team naar de Olympische Spelen 2020 in Tokyo zal sturen.

Ook kan in de toekomst een huwelijk worden gesloten tussen de Koreaanse en Japanse koninklijke families om de vrede en eenheid in Noordoost-Azië te bevorderen, aldus de bronnen.

Een oplossing van de Koreaanse kwestie zal betekenen dat de wereld haar volle aandacht kan richten op het faillissement van de Amerikaanse corporate overheid en de zionisten en hun schurkenstaat Israël dwingen hun terroristische en oorlogszuchtige activiteiten te stoppen.

Het WDS heeft verschillende machthebbers aangewezen die de V.S. Corporate regering bankroet wilde laten gaan wat de belangrijkste machtsbron van de Khazariaanse maffia zou wegnemen. Een poging om dit te doen slaagde bijna in het begin van dit jaar, omdat de Amerikaanse regering 35 dagen moest sluiten (maar bedenk wel dat het Amerikaanse leger gefinancierd bleef voor die tijd).

Hierna lijkt Trump echter te hebben geknipperd en een woedende zionistische fanaticus te zijn geworden nadat alle militairen zijn regering hadden verlaten. Sindsdien hebben de bedrijfsmedia en Trump de aandelenmarkt opgepoetst en blijven herhalen ‘de economie doet het goed’, terwijl de realiteit het tegenovergestelde is.

Nu wordt de Amerikaanse corporate overheid opnieuw geconfronteerd met een faillissement, deze keer door de handelsoorlog met China te verliezen. Het is een feit dat terwijl zionistische bankiers de Amerikaanse aandelenmarkt kunnen oppoetsen met hun grappige geld, ze het niet kunnen gebruiken om importen te betalen.

Omdat de in buitenlandse handen zijnde zogenaamde Amerikaanse dollar te sterk is om de echte Amerikaanse economie te ondersteunen, brengen de tarieven van Trump de productie niet terug naar de VS. Tenzij de VS hun eigen soevereine valuta in verhouding brengt met de Amerikaanse economie, zouden de tarieven op China alleen resulteren in fabrieken die verhuizen naar plaatsen zoals Bangladesh en Vietnam, niet naar de VS.

De realiteit is dat, ondanks alle corporate toejuichingen, de echte Amerikaanse economie al wordt geconfronteerd met een Lehman-achtige crisis. De detailhandel ondergaat een ‘apocalyps’, de verkopen in de autosector zijn ‘absoluut hopeloos’, de agrarische industrie zal het ‘slechtste jaar hebben dat het in ten minste enkele decennia heeft gezien’, de vastgoedsector is ‘klaar voor de ergste’ neergang”sinds de subprime hypotheek instorting, de productie daalt sterk, en vrachtwagenchauffeurs worden geconfronteerd met de grootste daling van orders ooit.

https://www.zerohedge.com/news/2019-06-20/us-steel-plants-are-going-idle-fed-perpetuates-myth-everything-just-fine

https://www.zerohedge.com/news/2019-06-21/quietest-season-20-years-truckers-turn-apocalyptic-sentiment-crashes-most-record

Het is geen toeval dat op dit moment het Amerikaanse ministerie van Financiën een noodveilig T-bill telefoonveilingsysteem aan het testen is. Dergelijke veilingen zouden alleen nodig zijn als de computers van het financiële systeem niet meer zouden werken. In feite zou er een soort van financiële black swan-gebeurtenis in juli kunnen plaatsvinden als de zaken blijven doorgaan zoals ze zijn.

https://www.zerohedge.com/news/2019-06-21/emergency-telephonic-auction-us-treasury-tests-sale-25mm-10y-notes

Het is echter goed mogelijk dat de Chinezen tijdens de G-20-vergadering, die gepland staat op 28 en 29 juni, besluiten de VS een overbruggingskrediet te geven om het voor een paar maanden uit te kunnen houden voor onderhandelingen. De hele planeet vraagt echter om een einde aan het Zionistische project in ruil voor welke financiering ook van de VS.

Het Amerikaanse leger heeft Trump al gedwongen om publiekelijk afstand te nemen van Israël na zijn mislukte poging om de Derde Wereldoorlog te starten. Pentagon-bronnen merken op: “Trump trok de uitnodigingen in van Israelische functionarissen van een economische conferentie in Bahrein.” Trump werd ook gedwongen om herhaaldelijk aan de pers te vertellen dat hij dankbaar was dat Iran de levens van de 38 Amerikanen spaarde bij de cockpitbemanning van het P-8 surveillancevaartuig dat ze hadden kunnen neerschieten, noteren de bronnen. Het Amerikaanse leger legde hun Iraanse tegenhangers uit dat het P-8-vliegtuig in feite “op Israëlische onderzeeërs jaagde”, zeggen de bronnen.

Ook: “door het testen van de robuuste luchtverdediging van Iran, het opofferen van een Global hawk drone en het instellen van een hotline met de Iraanse marine, heeft het Amerikaanse Centrale Commando” oorlogsstokers [National Security Adviser John] Bolton en [Secretary of State Mike] Pompeo, geneutraliseerd ” zeggen de bronnen.

Ook wordt druk uitgeoefend op Israël om zich te ontdoen van zijn arsenaal aan kernwapens, zeggen de bronnen van het Pentagon. Het hebben van de Internationale Organisatie voor Atoomenergie wat Palestina als een waarnemersstaat verwelkomt, plaatst “een VN-kamelen neus in de Israëlische atoom tent”, merken ze op. Ook heeft het Pentagon Iran geïnformeerd dat elke nieuwe nucleaire deal die zij met de VS bereiken ook de denuclearisering van Israël omvat.

Binnen de VS blijft de onverklaarde burgeroorlog onverminderd doorgaan. Zes verschillende stafleden die werken voor anti-establishment icon John McAfee’s 2020 presidentiële campagne zijn gestorven sinds hij aankondigde dat hij voor het presidentschap zou gaan, tot McAfee zelf ziek werd.

Dit werd gevolgd door de inhoud van Jeffery “pedofielen eiland” Epstein’s volledige zwartboek dat online werd gepubliceerd. De publicatie van deze namen en de contactinformatie betekent dat, indien nodig, deze mensen kunnen worden opgejaagd, beloven de bronnen van het geheime genootschap.

Veel senior Zionistische miljardairs en machthebbers zijn reeds ‘verdwenen’ en technologie wordt ontwikkeld om computer grafische pogingen te detecteren om het te laten lijken dat mensen zoals George Soros nog steeds in leven zijn.

https://www.technologyreview.com/s/613846/a-new-deepfake-detection-tool-should-keep-world-leaders-safefor-now/

De heersende elite heeft ondertussen de uitdrukking “op regels gebaseerde wereldwijde orde” gebruikt om hun voortdurende dominantie te rechtvaardigen. Taalkundig gesproken betekent deze zin eigenlijk dat de wereld hun ‘regels’ moet gehoorzamen. Natuurlijk zijn dit de mensen die me ooit hebben verteld dat de gouden regel betekent: “hij die het goud heeft, maakt de regels.” Ze vergeten dat goud  gewoon een geel metaal is dat je niet kunt eten. Het belooft een lange hete zomer te worden, vooral voor de Khazariaanse Satanaanbiddende factie van de wereldwijde elite.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Martien (wakkeremensen.blogspot.nl)

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Khazariaanse mafia’s Satanische zomerzonnewende Iran-offering gaat averechts van start.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *