Jonge ouders twijfelen massaal aan inenten

EenVandaag Opiniepanel

Eén op de drie jonge ouders staat wantrouwig ten opzichte van vaccinatie en vermoedt dat de overheid dingen verzwijgt.

Ouders vinden de informatie van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu over inenten onvolledig en twijfelen aan de onafhankelijkheid van het instituut.

Veel jonge ouders gaan daarom zelf op zoek naar antwoorden op hun vragen over vaccineren. Dat leidt vaak tot meer verwarring en twijfel. Dat blijkt uit onderzoek van het EenVandaag Opiniepanel onder ruim 32.000 mensen.

Van de ouders met jonge kinderen vertrouwt 39 procent de informatie van het RIVM volledig en 24 procent grotendeels. Zo’n 12 procent zegt de overheidsinstantie ‘niet echt’ te vertrouwen en 24 procent geeft zelfs aan het RIVM ‘helemaal niet’ te vertrouwen.

Die ouders geven aan dat ‘cruciale informatie wordt achtergehouden’ en noemen de informatie ‘eenzijdig’. ,,Wij van Wc-eend adviseren… Wc-eend”, reageert een criticaster. ,,De nadelen van vaccineren mogen niet worden benoemd en mensen die vaccinatieschade claimen, worden als gekken weggezet”, zegt een ander.

Bron: Welingelichtekringen.nl

BrekendNieuws.nl

Naschrift BrekendNieuws.nl: Kijk kijk, dat gaat de goede kant op! 😀 Meer info over hoe de huidige door overheden en medische instanties gecreëerde vaccinatiehype tot stand kwam, waarom hun argumenten vaak niet kloppen en wat er eigenlijk allemaal in een vaccin zit, is te vinden op onze site KankerVerslagen.nl.

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *