Joanna (66) genas haar eigen borstkanker met wietolie

Joanna

Vandaag publiceerde Stichting Mediwiet weer een mooie video over de therapeutische krachten van cannabis op hun YouTube-kanaal, zoals ze er al zoveel gepubliceerd hebben.

Deze keer komt Joanna aan het woord, een 66-jarige Nederlandse vrouw bij wie in 2012 een tumor in de borst ontdekt werd, met uitzaaiingen naar de oksel. Het ziekenhuis had voor haar, zoals bij bijna elke kankerdiagnose, een combinatie van chemo, bestraling en opereren in gedachten. Zelf dacht ze daar anders over, want ze had meer vertrouwen in een natuurlijke aanpak.

Ze gebruikte verschillende keren ayahuasca, een geestverruimende thee die oorspronkelijk afkomstig is uit het Amazone-gebied in Zuid-Amerika. Deze thee wordt net als andere psychoactieve, natuurlijke middelen zoals paddo’s (psilocybine) tegenwoordig steeds vaker ook als therapeutisch middel gebruikt, bijvoorbeeld om depressies en trauma’s mee te behandelen. Of om diepere inzichten te krijgen in de achterliggende psychische/spirituele oorzaak van een ziekte, zodat die beter behandeld kan worden.

THC-olie

THC-olie

Ook ging Joanna THC-olie gebruiken. En met succes, want de tumor werd steeds kleiner en de uitzaaiingen in haar oksel verdwenen. Dit alles tot ongenoegen van het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis waar ze onder behandeling was, want die vonden al dat doe-het-zelf-gepruts dat nog succesvoller leek te zijn dan hun eigen behandelmethoden ook, maar niets.

Er werd geëist dat ze het laatste stukje tumor operatief zou laten verwijderen (wellicht om toch nog wat aan haar te verdienen, een andere reden kunnen wij niet bedenken om een succesvolle behandeling operatief te onderbreken – BN), anders kon ze vertrekken.

Joanna liet zich echter niet de les lezen, dus ze trok de deur van dat ziekenhuis achter zich dicht en meldde zich aan bij het VU-Ziekenhuis, waar men meer openstond voor alternatieve behandelingen. Ze lazen haar dossier met verbazing, want ze hadden nog niet eerder meegemaakt dat een uitgezaaide borstkanker door zelfmedicatie al zo ver verdwenen was.

Joanna zette haar eigen behandeling voort, met als gevolg dat de tumor en alle uitzaaiingen nu vrijwel volledig verdwenen zijn. Een piepklein puntje van 0.3mm in haar borst is alles wat er achtergebleven is van de tumor die daar ooit zat.

In de onderstaande video vertelt Joanna haar verhaal:

Bron: YouTube-kanaal Stichting Mediwiet

BrekendNieuws.nl

Naschrift BrekendNieuws.nl: Joanna kocht haar wietolie (THC-olie) destijds bij Stichting Mediwiet zelf, maar die zijn daar inmiddels al een paar jaar mee gestopt omdat hun klantenbestand te groot werd en de gemeente moeilijk begon te doen over hun cannabis-activiteiten. Dus nu legt de stichting zich toe op het voorlichten van mensen hoe ze zelf wietolie kunnen maken en geven ze workshops. Wie tegenwoordig THC-olie wil kopen kan daarvoor bijvoorbeeld terecht bij de Social Clubs van Suver Nuver of onze eigen website THC-Olie.nl.

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *