Benjamin Fulford: “Gegons over valuta reset als Indonesië alle banken en leenkantoren sluit voor 9 dagen, terwijl Maleisië om internationale goud-gesteunde valuta verzoekt.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Mensen met inlichtingendienst contacten uit de echte wereld bruisen van het gevoel dat er iets groots op handen is. “Mijn gevoel is dat we heel dicht bij het einde van de Amerikaanse Corporatie zijn. Ik kan dit zeggen, want wat hier in de regio gebeurt, is daarmee verbonden. Er zit verandering in de lucht. De corrupte regeringen worden blootgesteld en zullen ofwel aftreden of worden verwijderd door ‘de mensen’ “, zo beschreef een CIA-bron in Azië de stemming. Veel schijnbaar niet-verbonden gebeurtenissen wijzen hier allemaal op.

Laten we beginnen met de situatie in Oost-Azië, waar Indonesië al zijn banken en leenkantoren heeft gesloten voor 9 dagen vanaf deze week. Deze stap om alle goudhandel en internationaal bankieren te beëindigen, kwam onmiddellijk nadat de Maleisische premier Mahatir opriep om de Amerikaanse dollar te vervangen door een door goud gedekte handelsmunt.

Papua, Nieuw-Guinea, de thuishaven van enkele van ’s werelds grootste goudreserves, kozen alleen James Marape als premier. Marape wil de mineraal- en energiebronnen van zijn land effectief nationaliseren. [Kopieer en plak de volgende URL ]

https://www.sbs.com.au/news/who-is-james-marape-8th-pm-of-png

Koning David Peii II van de Tweeling Koningrijken van Papaala en Me’ekamui (Bougainville), de de factocontroller van Panguna, ’s werelds grootste goudmijn, vertelde de White Dragon Society dat hij heel close naar Marape was:

“Interessant is dat hij toevallig mijn eigen schoolvriend, vriend en U-Vistract-klant is [verwijzend naar de door goud gesteunde valuta welke Koning David heeft gemaakt]. Ik heb hem net mijn felicitatiebericht gestuurd. Wanneer de bestemde tijd komt, opent God alle deuren. “

De sluiting van Indonesische banken en de goudgerelateerde bewegingen volgen een ongeëvenaarde tien dagen durende sluiting van het gehele Japanse banksysteem van 27 april tot 7 mei. Deze ongekende shutdown leidde ook tot speculatie (inclusief door deze schrijver) dat het zou leiden tot een soort financiële aankondiging, maar er gebeurde niets op een manier die voor ons gewone mensen zichtbaar was. We horen nu echter van Britse koningshuizen dat de shutdown nodig was voor IT-werk gerelateerd aan het Quantum Financieel Systeem. Het heeft ook te maken met de aankondiging op 9 april dat Japan vanaf 2024 een nieuwe valuta zouden willen uitgeven, zeggen de bronnen.

Deze bewegingen begonnen allemaal uitgevoerd te worden in maart 2019 nadat kardinaal George Pell, het hoofd van de Vaticaanse bank, schuldig was bevonden aan het molesteren van jonge jongens, bevestigen bronnen van de P2 vrijmetselaar.

Deze bewegingen zullen ook een groot effect hebben op de ‘Nederlandse koningshuis, Bilderberg-groep en haar leden, omdat

het betekent dat het petrodollarsysteem van Bilderberg, topman Henry Kissinger, systematisch wordt ontmanteld, zeggen de Britse en P2-bronnen.’

Het Nederlandse koningshuis staat nu ook voor een existentiële crisis, omdat hun betrokkenheid bij de Malaysian Air Flight 370/17 wordt geconfronteerd met publieke, officiële, criminele controle. Premier Mahatir van Maleisië, vorige week op de Foreign Correspondents Club in Japan, gaf publiekelijk toe dat Malaysian Air Flight 370, die in maart 2014 was verdwenen, en Flight 17 die in juli 2014 werd neergeschoten, hetzelfde vliegtuig waren. Hij zei dat de Nederlanders weigerden de zwarte doos uit het vliegtuig aan Maleisië te overhandigen, hoewel de vlucht uit Maleisië kwam en een Maleisische piloot had. Mahatir maakte ook duidelijk dat er vanaf het begin een politiek gemotiveerde poging was om Rusland de schuld te geven voor het neerhalen van het vliegtuig. Zijn opmerkingen zijn hier te zien vanaf de markering 40:35.

In feite hebben Nederlandse klokkenluiders en anderen dit hele moorddadige incident al grondig aan het licht gebracht. Deze link hier vertelt het echte verhaal:

De reden dat dit incident nu ter sprake komt, is omdat publieke verklaringen van een zittend staatshoofd betekenen dat deze hele smerige episode niet langer onder het tapijt kan worden geveegd. Het speurtochtpad zal ongetwijfeld leiden tot de Nazi-Nederlandse koninklijke familie.

Een brief aan de redactie op deze site door een Nederlandse klokkenluider heeft veel interessante informatie over de relatie tussen het Nazi Nederlandse koningshuis, en de EU. Enkele hoogtepunten zijn:

1. Nieuws dat een Nederlandse onderzeeër opzettelijk tot zinken werd gebracht door de Britten om het tot zwijgen te brengen omdat het de Japanse vloot op weg naar Pearl Harbor had gezien.

2. Nederland is sinds 1945 in het geheim onder het naziregime gebleven.

3. Adolf Eichmann werd gedood omdat hij van plan was de waarheid over de Nazis naar buiten te brengen.

4. Het Hitler-kabinet is in stilte doorgegaan sinds 5 mei 1945 onder leiding van het volgende Nederlandse staatshoofden Wilhelmina, Juliana en Beatrix … en nu de Belgische Étienne Davignon, waarbij het nazi-regime werd overgenomen door de Europese Unie.

Er zijn veel andere tekenen behalve het reilen en zeilen in Azië om te laten zien dat deze neo-Nazi machtsstructuur nu echt uit elkaar valt. Allereerst merken wij op dat de Duitse bondskanselier Angela Merkel (Hitler)’s regering in gevaar van instorting is na “het verrassende ontslag van de coalitiepartner van de sociaal-democratische leider”.

https://www.thetimes.co.uk/article/angela-merkel-s-coalition-shaken-after-spd-quits-over-defeats-ctm5fdffg

Terwijl dit aan de gang was, vertelde Merkel tijdens een bezoek aan de Chinese vice-president Wang Qishan dat ze bereid was “om wereldwijde regeringsystemen te verbeteren, samen met China.

http://www.xinhuanet.com/english/2019-06/02/c_138111219.htm

Het neo-Nazi-regime in de Oekraïne is ook in moeilijkheden. Rusland begint deze week met het afsluiten van kolen, olie en aardolieproducten. Ze hebben ook de doorvoer van gas door dat land afgesloten.

http://tass.com/world/1061231

In dit verband vraagt men zich af of de vertrekkende Oekraïense president Petro Poroshenko alle computers van het presidentiële kantoor heeft verwijderd om bewijs te verbergen voordat een verwacht regime instort.

https://www.nbcnews.com/news/world/ukraine-s-ex-president-accused-removing-computer-servers-situation-room-n1011286

Een ander Nazi-regime, dat van premier Benjamin Netanyahu van Israël, wankelt ook omdat zijn poging om een nieuwe regering te vormen afgelopen week ineenstortte. Britse Koninklijke familiebronnen bevestigen dat het slechts een kwestie van tijd is voordat hij formeel beschuldigd wordt van oorlogsmisdaden.

Pentagonbronnen nemen er nota van dat Israël “dubbele-ondersteuning aangeboden heeft gekregen van Amerika en Rusland” tijdens de veiligheidsconferentie van afgelopen weekend in Singapore. Bovendien is het “ook onder druk gezet door de VN en de EU om haar claims op te geven aan 860 vierkante kilometer van de Libanese wateren die nu onder Russische bescherming zijn aangezien Frankrijk, Italië en Rusland daar naar gas boren.”

We kunnen ook zien dat het Amerikaanse leger openlijk openstaat voor zionistische pogingen om hen te manipuleren, zoals generaal Joseph Dunford publiekelijk zei dat hij niet voor de gek gehouden zou worden door valse vlaggen, in wat duidelijk een verwijzing was naar Israëlische pogingen om een Amerikaanse oorlog te beginnen in Iran.

De Amerikaanse marine weigerde ook orders om de USS Abraham Lincoln carrier task force naar Iran te sturen, volgens Gordon Duff van Veterans Today.

Pentagon-bronnen zeggen dat de Amerikanen en de Russen een grote duw in de rug hebben om “een grootse vredesovereenkomst voor het Midden-Oosten” te creëren, die Israël zal dwingen zijn nucleaire wapens op te geven, in ruil voor Saoedi-Arabië en Iran om te beloven geen wapens te kopen van massavernietiging.

Het is interessant op te merken dat een radicaal verjongde “Koning Salman” vorige week de leiding had over een crisis islamitische top. Het lijkt erop dat de dubbelganger-invaller voor zijn vermoorde neef Mohammed Bin Salman is ontslagen en daarvoor in de plaats is vervangen door een nep-koning. Deze verandering in het Saoedische regime is waarschijnlijk de reden waarom Softbank plotseling geen geld meer heeft.

https://mainichi.jp/english/articles/20190531/p2g/00m/0in/048000c

Het feit dat Softbank plotseling Cantor Fitzgerald (CF) heeft ingehuurd om te proberen investeerders te krijgen voor een technologiefonds met een waarde van $ 100 miljard, is ook erg interessant, omdat CF een primaire obligatiehandelaar is bij de Federal Reserve Board en geen normale effecten bedrijf.

Met andere woorden, dit zou een teken kunnen zijn dat Softbank ze nu probeert te gebruiken om contact op te nemen met de nieuwe controllers van de Fed, omdat zijn voormalige Saudische (Kissinger) donateurs niet langer miljarden dollars uit de lucht kunnen creëren.

Dit brengt ons natuurlijk naar de grote kahuna – de Verenigde Staten van Amerika Corporation. Hier zijn de tekenen dat president Donald Trump de handelsoorlog verliest die hij voert tegen China en zowat alle anderen.

Het officiële Chinese Xinhua persbureau noteert als volgt:

“De 200 miljard Amerikaanse dollar aan Chinese goederen waarop de Verenigde Staten extra tarieven oplegden, vertegenwoordigt 41,8 procent van de Chinese export naar het land, maar slechts 8 procent van de totale Chinese uitvoer”, zegt Wang Zhijun, vice minister van industrie en informatie technologie. “Bovendien is ongeveer de helft van de getroffen ondernemingen buitenlandse gefinancierde ondernemingen, waaronder veel Amerikaanse bedrijven,” zei Wang.

Trump’s voorspelde exodus van fabrikanten uit China is ook niet aan de gang, zegt Xinhua, en merkte op dat “Uit officiële statistieken bleek dat van januari tot april de werkelijke buitenlandse investeringen in de Chinese verwerkende sector 11,4 procent jaar op jaar sprongen.”

http://www.xinhuanet.com/english/2019-05/27/c_138094437.htm

De Amerikaanse import en export in april daalde daarentegen jaar na jaar met 2,7% en 4,2%, met zowel een krimpende economie als een groeiend handelstekort.

https://www.zerohedge.com/news/2019-05-30/not-winning-collapse-global-trade-escalates-imports-27-exports-40

Dat is waarschijnlijk de echte reden dat Trump plotseling zijn veelvuldige herziene handelsovereenkomst met Mexico en Canada heeft gedumpt door het opleggen van tarieven aan Mexico. Hij haalt ook uit naar India, het VK, Australië, Japan en andere handelspartners. Het klinkt alsof hij wanhopig probeert geld te verdienen waar hij kan om faillissement te voorkomen.

In dit verband is het ook interessant om op te merken dat de Amerikaanse families die de Federal Reserve Board bezitten (of er ooit een hebben gehad?) ook Polen proberen te raken voor de belachelijke som van $ 300 miljard.

Pentagon-bronnen van hun kant leken zich geen zorgen te maken over een dreigend bankroet van de Amerikaanse regering en waren in plaats daarvan meer gericht op het herstel van de concurrentiepositie van de echte Amerikaanse economie. “Departement van Justitie en FTC antitrustactie’s tegen Google, Amazon en Facebook dwingen meer competitie af”, noteren de bronnen. Deze hightechbedrijven worden nu ook door de G20 gedwongen om belastingen te betalen zoals iedereen, voegen ze eraan toe.

https://www.france24.com/en/20190530-g20-countries-eye-tax-policy-internet-giants-nikkei

https://www.wsj.com/articles/justice-department-is-preparing-antitrust-investigation-of-google-11559348795

“De technologie / handelsoorlog met China kan eindigen met het Kwantum Financieel Systeem dat de fiat-valuta vervangt, de wereldwijde valuta-reset en de vrijgave van onderdrukte en E.T. Technologieën”, voorspelt het Pentagon.

Bron:
https://benjaminfulford.net/2019/06/03/currency-reset-buzz-as-indonesia-shuts-all-banks-pawn-shops-for-9-days-while-malaysia-calls-for-international-gold-backed-currency/ , Nederlandse vertaling: Martien (https://wakkeremensen.blogspot.nl)

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *