Wederom aanwezig op de Bilderbergconferentie dit jaar: Rutte en ‘Willy’

Montreux

Het heeft wat langer geduurd dan normaal, maar gisteren zijn dan eindelijk de plaats en gastenlijst van de komende Bilderberg-conferentie 2019 bekendgemaakt. De conferentie, waar het steevast wemelt van de hoge vrijmetselaars en andere globalisten, zal dit jaar van 30 mei (deze donderdag al dus) t/m zondag 2 juni gehouden worden in het Zwitserse Montreux.

Agenda

Op de agenda van de ooit door Prins Bernhard in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek in het leven geroepen jaarlijkse bijeenkomst van o.a. grootindustriëlen, toppolitici, publicisten en leden van Europese koninklijk huizen staan dit jaar ‘officieel’ zaken zoals “Rusland”, “klimaat” en “Brexit”. Onderzoekers hebben in het verleden echter ontdekt dat er vooral ook zaken besproken en afgesproken worden door de wereldwijde elite die het daglicht eigenlijk niet kunnen verdragen.

Dit zijn zaken die o.a. betreffen:

 • de controle over de gewone burgers versterken (bijvoorbeeld via de uitrol van het communicatie- en spionagesysteem 5G)
 • burgervrijheden inperken (zoals de censuur die de grote techbedrijven steeds meer toepassen op o.a. de sociale media en het investeren in kunstmatige intelligentie (AI))
 • een kunstmatig vijandbeeld creëren (Rusland overal de schuld van geven, door geheime diensten en nep-organisaties zoals de “Witte Helmen” in scène gezette ’terroristische’ aanslagen)
 • mensen bang maken voor niet-bestaande bedreigingen (klimaat, nepnieuws)
 • de gezondheid van mensen ondermijnen (uitbreiding van vaccinatieprogramma’s, chemtrails, duurder maken van gezonde voeding)
 • zoveel mogelijk maatschappelijke ontwrichting creëren, onder meer door onder het mom van ‘humanitaire hulp’ massa’s niet-westerse immigranten Europa binnen te sluizen
Stop Bilderberg Mafia

Gastenlijst

Op de officiële gastenlijst prijken dit jaar een kleine 130 namen, maar van vorige conferenties is bekend dat er ook videoconferenties georganiseerd worden in het hotel, waarvoor vele andere wereldleiders, mediamagnaten, directeuren van ‘goede doelen’, bankiers en leden van allerlei geheime ordes uitgenodigd worden.

Namens Nederland geven deze week acte de présence:

 • Victor Halberstadt (hoogleraar Economie aan de Universiteit van Leiden en grootmeester in de vrijmetselarij)
 • Kathalijne Buitenweg (politica van Groenlinks en waarschijnlijk beoogd toekomstig leider en/of minister)
 • Arnold Croiset van Uchelen (partner van internationaal advocatenkantoor Allen & Overy LLP)
 • Sigrid Kaag (politica van D66 en minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, een traditionele dekmantel voor nauwelijks gecontroleerde geldstromen die de globale agenda ondersteunen)
 • Koning Willem-Alexander (vaste gast sinds hij zijn moeder Beatrix enkele jaren geleden opvolgde)
 • Mark Rutte (minister-president en lid van een grote pan-Europese vrijmetselaarsloge)

Jared Kushner voor het eerst aanwezig

Enkele andere opmerkelijke namen op de gastenlijst zijn o.a. Jared Kushner (adviseur en schoonzoon van VS president Trump), Henry Kissinger (voormalig minister van Buitenlandse Zaken van de VS en erkend globalist, 96 jaar inmiddels), Eric Schmidt (voorzitter van de raad van commissarissen van Google) en Jens Stoltenberg (secretaris-generaal van de NAVO).

Aangezien Rutte momenteel op de Europese top in Brussel is, zal hij na afloop vermoedelijk direct doorreizen naar Zwitserland. Hoewel hij en ook Koning Willem-Alexander hierbij gebruikmaken van door de Nederlandse belastingbetaler betaald vervoer en verblijf, worden er in de Tweede kamer vrijwel nooit vragen gesteld over dit jaarlijkse tripje van de Nederlandse premier.

Mainstream media geheel afwezig

Journalisten zijn er traditiegetrouw niet welkom, maar Luke Rudkowski van de Amerikaanse protestbeweging We Are Change heeft net als enkele andere alternatieve Amerikaanse journalisten al aangekondigd ook dit jaar weer van de partij te zijn en zo goed mogelijk verslag te doen van de conferentie (lees: bijna voortdurend door gewapende gorilla’s weggehouden te worden van al het goede wat onze mondiale elite te bieden heeft).

. . .

1 reactie op “Wederom aanwezig op de Bilderbergconferentie dit jaar: Rutte en ‘Willy’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *