Klokkenluider Corey Goode: “Het zwaarste werk is achter de rug, er komt goed nieuws aan.”

Goode en Wilcock

In een nieuw interview van de Amerikaanse schrijver/onderzoeker David Wilcock met klokkenluider Corey Goode komt deze laatste met enkele opmerkelijke onthullingen.

Goode, die jarenlang werkzaam was binnen de zogenaamde black ops-community (geheime operaties van o.a. de Amerikaanse overheid en geheime diensten) en nu strijdt voor de openbaarmaking van deze duistere operaties, zegt onder meer dat er binnenkort goed nieuws te verwachten valt.

Volgens Goode is de alliantie waar hij onderdeel van uitmaakt bezig om grote stappen te maken in het neerhalen van de zogenaamde “deep state” – een netwerk van o.a. overheidsfunctionarissen, hoogwaardigheidsbekleders, groot-industriëlen, media en militairen die vooral opereren via de vrijmetselarij en er een geheel eigen agenda op nahouden. President Trump heeft ook al regelmatig getweet over de weerstand die hij ondervindt van deze deep state.

Volgens Goode is het moeilijkste gedeelte van deze operatie nu achter de rug en vallen er binnenkort grote onthullingen te verwachten, waar mensen waarschijnlijk van op zullen kijken. Het betreft vooral arrestaties van hooggeplaatste figuren die zich bezighouden met o.a. het smokkelen en als slaaf houden van volwassen mensen en kinderen (ook wel “human trafficking” genoemd).

Notre Dame

Op dit moment vinden in het speciaal voor dit doel opgeknapte en verbouwde detentiecentrum van de VS op Cuba, Guantanamo Bay, al hoorzittingen plaats met als doel om het hele netwerk in kaart te brengen.

Ook zegt Goode dat hij van zijn bronnen gehoord heeft dat de brand van enkele weken geleden in de Notre Dame, de eeuwenoude kathedraal in Parijs, aangestoken was met als doel om bepaalde archieven in die kerk die de betrokkenheid van het Vaticaan bij allerlei duistere praktijken zouden kunnen aantonen, te vernietigen. Hij stelt dat dat ook gelukt is.

Tot slot vertelt Goode dat de vliegtuigongelukken die recentelijk plaatsvonden in o.a. Ethiopië en Cuba, eveneens het werk waren van de deep state met als doel om de voortgang van de alliantie te verhinderen. Er vallen misschien nog meer van dit soort incidenten en ook zogenaamde “false flag“-aanvallen te verwachten, aldus Goode, maar dat zal het uiteindelijke resultaat niet veranderen.

De uitspraken van Goode zijn vanaf minuut 26:00 te zien in onderstaande video.

Bron: YouTube-kanaal “SphereBeing Alliance

. . .

2 reacties op “Klokkenluider Corey Goode: “Het zwaarste werk is achter de rug, er komt goed nieuws aan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *