Benjamin Fulford: “Washington, D.C. lijdt onder politieke waanzin terwijl faillissement nadert.”

Woensdag 17 april 2019, 11:35 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.


– 15 april 2019 –

De lichaamspolitiek van de V.S. is gedegenereerd naar koeterwaals en lege bedreigingen terwijl faillissement en instorting nu een mathematische zekerheid zijn. Dat is waarom de Brexit van 29 maart het zo maakte dat “de City of London niet langer het financiële centrum is van de cabal,” zowel Britse als Pentagon inlichtingendiensten bevestigen dit.

Toen een senior Britse inlichtingenofficier gevraagd werd: “Hoe reageert President Donald Trump hierop?” Antwoordde hij: “Om eerlijk te zijn, waarschijnlijk in dit stadium met blinde paniek.”

Vind je dit moeilijk te geloven? Laten we eens een beetje teruggaan en kijken wat er tot dusver dit jaar gebeurd is met de regering van de V.S. Ten eerste, alle militaire veteranen hebben zich vanaf 1 januari teruggetrokken uit het Trump presidentschap. Vervolgens is de regering van de V.S. voor 35 dagen stil gelegd zelfs toen het leger van de V.S. volledig gefinancierd bleef.

Toen de regering van de V.S. weer in actie kwam, had Trump zijn kabinet gevuld met woedende Zionistische neocons. Ze slaagden erin om de zaak draaiende te houden door het Amerikaanse volk te bestelen met belasting terugbetalingen en het verhogen van gasprijzen in de V.S. Terwijl dit het schuldenverslaafde Washington, D.C. een nieuwe oppepper gaf, begon het herstel van de economie van de V.S. te verslechteren.

Trump heeft ondertussen gesproken als een failliete junkie iedereen proberend te overtuigen dat grote gebeurtenissen plaatsvonden door dingen te zeggen als: “Saudi- Arabië zal voor 450 miljard aan wapens kopen enz.” of “China zal meer kopen dan $1biljoen aan te hoog geprijsde V.S.- exportartikelen. De werkelijkheid is dat alleen Saudi-Arabië overeen is gekomen om $14,5 miljard aan exportgoederen te kopen van de V.S. Zelfs als China het eens is om voor $1 biljoen aan te hoog geprijsde V.S.- goederen te kopen, is het een feit dat de economie van de V.S. niet de capaciteit heeft om deze goederen te produceren. In ieder geval, denkt China er serieus over om Washington, D.S., failliet te verklaren, volgens bronnen bij de Aziatische geheime gemeenschap.

https://www.politifact.com/truth-o-meter/statements/2018/oct/23/donald-trump/donald-trump-touts-nonexistent-450-billion-saudi-o/

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-01-18/china-is-said-to-offer-path-to-eliminate-u-s-trade-imbalance

De Trump administratie probeert nu om zichzelf drijvende te houden door landen te dwingen om dure schalieolie en gas te kopen. Dat is de werkelijke reden voor V.S.- sancties op Iran, Venezuela en Rusland net als de aanvallen op Syrië en Jemen. Maar deze strategie faalt omdat de belangrijkste olie importeurs—Europa, China, Japan en India—geen interesse hebben in dure V.S.- olie en gas en deze landen niet akkoord gaan met V.S. “sancties.” Voor een goede analyse van deze situatie beveel ik het artikel hieronder aan van Thierry Meyssan, de persoon die als eerste de waarheid over 9/11 onthulde.
https://www.voltairenet.org/article205987.html

Pentagon bronnen merken op dat “de arrestatie van voormalig Venezolaans Inlichtingen Leger Chef, Generaal Hugo Carvajal in Spanje, het leger zelfs loyaler heeft gemaakt aan de Venezolaanse President Nicolas Maduro, want de neocon coup faalde volledig.” Dit betekent dat de grootste oliereserves van de wereld uit handen van het cabal petrodollar systeem blijven.

Aarts-caballist Henry Kissinger heeft wanhopig en nutteloos geprobeerd het D.C.- etablissement en zijn petrodollar systeem te redden door het verzilveren van aandelen met een waarde van “quadriljoenen dollars,” volgens bronnen bij de Japanse keizerlijke familie. Deze aandelen zullen nooit verzilverd worden, zeggen de bronnen.

In plaats daarvan is iets dat het Quantum Financial Systeem (QFS) wordt genoemd geïmplementeerd, zijn meerdere bronnen het over eens. Sinds de financiële markten van Japan voor zes dagen gesloten zullen worden tussen 27 april en 6 mei, wat de langste financiële markt en banken sluiting zal zijn sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog, is het een goede gok dat de transitie dan geïmplementeerd zal worden.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-04-13/why-japan-s-10-day-break-has-markets-worried-quicktake

De persoon die de QFS heeft gecreëerd zegt dat het zijn oorsprong heeft in een “War College Power Transition Theory” welke “met nauwkeurigheid gebruikt werd bij de bevrijding van Groot-Brittannië.”

CIA- bronnen zeggen op hun beurt dat “Brexit niet gaat over Europa of het VK alleen. Het is een enorm satanisch spel met wat senior leden van het Parlement die worden bedreigd als ze de Club van Rome verlaten. Dingen proberen te verschuiven maar de Oude Garde zal ze letterlijk levend opeten als ze proberen te ontsnappen.”

Nu, volgens een MI6 bron, gebruiken de “bewapende strijdkrachten van de wereld en hun inlichtingendiensten” dit macht transitie model om “een globale alliantie te creëren van soevereine staten” om de instortende Nieuwe Wereld Orde te vervangen. De alliantie van soevereine staten zou ook “de stichting van een globale kracht als het World Future Planning Agency (Bureau voor toekomstplanning van de Wereld) ondersteunen,” zegt deze bron, die een senior lid is van de traditionele 13 regerende bloedlijnen.

Deze bron was een van de sleutelplanners achter de “militaire contraspionage operatie die centraal stond bij de recente bevrijding van Groot-Brittannië.”

De operatie om het VK te bevrijden werd getriggerd door klokkenluiden van deze persoon toen hij werkte aan “Sovereign Debt Markets (soevereine schuldenmarkten) in het Italiaanse en Vaticaanse bureau,” van Barclays Bank. Dit klokkenluiden leidde naar het LIBOR- tarieven schandaal.

Hier is zijn samenvatting van de belangrijkheid van dit schandaal: “De manipulatie van de prijzen door het gebruik van een chat forum op Bloomberg werd de grootste meest complexe financiële fraude in de geschiedenis en heeft —tijdens het eindspel—de totale industrie failliet doen gaan en het traject van geopolitiek totaal veranderd, zowel openlijk als verborgen.”

Nu zegt hij dat BIS, het IMF en de Wereldbank “totaal verwijderd zullen worden,” omdat “ze de mensheid fundamenteel in de steek hebben gelaten en ook erg serieuze misdaden tegen de mensheid hebben gepleegd.”

Natuurlijk zal de Khazariaanse maffia zijn controle over deze instituten en corrupte politieke systemen, niet opgeven zonder een gevecht. Vorige week stalen ze waarschijnlijk een verkiezing in Israël om de Satan-aanbiddende massa moordenaar Benjamin Netanyahu aan de macht te houden.

Vervolgens, om de publieke aandacht af te leiden van deze verkiezingsfraude, voerden ze een serie valse nieuwsgebeurtenissen op. In Israël voerden ze een valse maanlanding op. De foto hieronder werd gestuurd door een Joodse CIA- bron met het volgende commentaar: Aangehecht is de valse foto van de valse maanlancering. Merk het perfecte plaatje op met de ‘Ster van Satan’ duidelijk zichtbaar.

Brexit

Ze hebben ook een valse “eerste foto uitgegeven van een zwart gat” welke breeduit bespot werd sinds het moment dat het werd uitgegeven. Dit voorkwam niet dat Khazariaanse slavenschrijvers in publicaties als die van De Guardian of De New York Times deze foto gebruikten als aanleiding om Brexit te beschrijven als een “zwart gat.”
https://www.theguardian.com/media/2019/apr/10/saurons-eye-or-brexit-metaphor-tweets-joke-about-black-hole-image

Vervolgens ensceneerden ze natuurlijk de zogenaamde arrestatie van WikiLeaks oprichter Julian Assange. We zullen er niet veel over schrijven omdat deze farce al breeduit is neergezet op andere plaatsen. Echter, we merken op dat alle video en stilstaande beelden van de gebeurtenis uit een enkele bron kwamen, Rusland Today, wat een verklikker teken is van een vervalste computer graphic. We merken ook op dat Julian Assange niet een keer op zijn balkon verscheen in de Ambassade van Ecuador in Londen nadat hij bezocht werd door Pamela Anderson in 2016.

Hier is Jim Stone’s WikiLeaks tijdlijn:
http://82.221.129.208/.wn6.html

23 oktober 2016—WikiLeaks directeur Gavey Macfadyen dood. 16 april 2016— WikiLeaks advocaat John Jones dood (“sprong voor een trein”) (zelfmoord) 11 mei 2016—Chef van WikiLeaks Raad Michael Ratner dood. 16 oktober 2016 — Pamela Anderson brengt Assange “lunch,” beweert dat hij zich niet in orde voelde na het eten hiervan en op 17 oktober Had Assange zijn “Internet afsluiting.”

Ze vervalsten ook een Wikileaks “data dump” die niet echt belangrijke onthullingen in zich had. Je kunt er zeker van zijn dat ze de waarheid over 9/11 noemden of die over Fukushima of ander dergelijke misdaden tegen de mensheid.

Fukushima was “een terroristische aanval en een erg serieus internationaal incident waarover veel te weinig werd gerapporteerd in de wereldpers, ” zei de MI6 bron. Hij voegde toe dat deze “extreem serieuze zaak ”een belangrijk onderwerp zou zijn bij de komende oorlogsmisdaden tribunalen.

In ieder geval, het interessante ding over al deze valse gebeurtenissen is hoe ze nu onmiddellijk ontmaskerd worden, wat laat zien hoeveel de Khazariaanse maffia aan macht verloor om de publieke opinie te manipuleren.

Ondanks deze hysterische pogingen om de aandacht af te leiden van hun misdaden, sluit het net zich om de Khazariaanse maffia en vooral om de basis voor hun operaties in Israël.

Aan dit front merken Pentagon-bronnen op dat “Trump tweette: ‘We zullen nooit vergeten’ met wat Nancy Pelosi ‘pijnlijke beelden over 9/11 noemde’ als antwoord op Congresvrouw Ilhan Omar die zei dat “enkele mensen iets deden’ op 9/11 terwijl dit nu een politiek correct nationaal gesprek wordt voorafgaand aan waarheidsbommen die Israël omlaaghalen.”

Voormalig V.S. Centraal Commando legerchef Generaal John Abizaid is nu “bevestigd 92-7 terwijl V.S. Ambassadeur voor Saudi-Arabië hem de de facto militaire gouverneur maakt van het Midden-Oosten,” zeggen de bronnen.

Dit gebeurde terwijl de Egyptische President Abdel Fattah el-Sisi “Trump in het Witte Huis vertelde dat Egypte geen deel zal uitmaken van de Arabische NATO, wat Iran de onbetwiste leider in de regio maakte,” voegden de Pentagonbronnen toe.

De veranderingen van regiem dat plaatsvonden of op het punt staan plaats te vinden in Libië, Soedan en Algerije zijn allemaal verbonden aan deze herleving van Midden-Oosten en Moslimeenheid.

Het lijkt erop dat Benjamin Netanyahu historische rechtspraak tegemoet ziet door het satanische Zionisten project in te laten storten onder zijn toezicht.

In een laatste aantekening voor deze week, een regerende bloedlijn bron bevestigde aan mij dat de Khazariaanse maffia voorspellende programmering gebruikt. Dat wil zeggen, ze doen dingen als luchtvaart TV- programma’s over jetliners die neerstorten in de gebouwen van het World Trade Center voordat ze de werkelijke gebeurtenis ensceneren.

Dat herinnert me aan de tijd dat ik werkte voor Forbes Magazine, toen een roman werd gepubliceerd waarin de bureau Chef van Forbes Magazine in Tokyo werd vermoord met een wapen dat hartaanvallen veroorzaakt. Een paar jaar later werd ik aangevallen in het Nagata-Cho treinstation in Tokyo door een individu dat een wit cilindervormig apparaat bij zich had. Het apparaat klopte met de beschrijving van het hartaanval wapen dat in de roman werd beschreven.

Wel, hier is wat voorspellende programmering van mezelf: Ik zie Benjamin Netanyahu in handboeien bij een militair tribunaal terwijl hij hoort dat de doodsstraf aan hem wordt voorgelezen. Ik voorspel ook dat de Israëlische militaire politie hem gevangen zal zetten en zal onderhandelen over een twee-staten oplossing terwijl ze nog de mogelijkheid hebben om dit zo te doen. Het alternatief voor de Israëlische Joden zal zijn dat ze zullen eindigen in een Turks getto.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Lia.

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *